ДА си каже кой ще ходи? Аз ще трябва да съм там най-късно в 9 часа. Ако някой иска да пътува с мен да казва. Ако някой няма нещо против пловдивската група да тръгне малко по-рано може да се чакаме на обичайното място "Векта" + банички и кафе например към 7:30-7:40 часа.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тръгване за 4-ти Тракдай 23.05??
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от BlueStorm Покажи съобщениеДА си каже кой ще ходи? Аз ще трябва да съм там най-късно в 9 часа. Ако някой иска да пътува с мен да казва. Ако някой няма нещо против пловдивската група да тръгне малко по-рано може да се чакаме на обичайното място "Векта" + банички и кафе например към 7:30-7:40 часа.
7.45 на Вектата
-
Първоначално публикувано от Peak1 Покажи съобщениеНещата се развиха така, че и аз ще съм семкаджия
Какво стана?
Comment
-
Няма да почвам работа там, където ти споменах и ми излезнаха тука други разходи, та гледам да си спестя останалите финанси, че могат да настанат лоши дниAlfa Romeo 166 2.4JTD /// Lancia Delta 2.0 16V GT
ex Mercedes-Benz W124; ex Lancia Kappa
Comment
-
Първоначално публикувано от Peak1 Покажи съобщениеНяма да почвам работа там, където ти споменах и ми излезнаха тука други разходи, та гледам да си спестя останалите финанси, че могат да настанат лоши дни
Утре ще се видим така или иначе
Comment
-
Първоначално публикувано от Peak1 Покажи съобщениеБлагодаря.
Иначе някой друг по-късно да ходи, към 9-10 например? Че мен нещо ме мързи да ставам толкова рано
Comment
-
След днешния фарс ,когато реших да дойда на среща на стадион Пловдив и имаше само една единствена 147 и тя беше с някакви Пежа,едва ли пак ще се навия да дойда ,камо ли да тръгна с пловдивската група някъде.Като гледам часа на тръгване как всеки го казва различен и ще ходи сам ми стана ясно аз днес защо бях сама.От 17:55 до 18:10 не дойде нито една Алфа и си тръгнах.Бях адски огорчена и много разочарована.А с такъв мерак се качих в Бреричката....Алфа Ромео 166 ,Брера
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexandra Покажи съобщениеСлед днешния фарс ,когато реших да дойда на среща на стадион Пловдив и имаше само една единствена 147 и тя беше с някакви Пежа,едва ли пак ще се навия да дойда ,камо ли да тръгна с пловдивската група някъде.Като гледам часа на тръгване как всеки го казва различен и ще ходи сам ми стана ясно аз днес защо бях сама.От 17:55 до 18:10 не дойде нито една Алфа и си тръгнах.Бях адски огорчена и много разочарована.А с такъв мерак се качих в Бреричката....
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexandra Покажи съобщениеСлед днешния фарс ,когато реших да дойда на среща на стадион Пловдив и имаше само една единствена 147 и тя беше с някакви Пежа,едва ли пак ще се навия да дойда ,камо ли да тръгна с пловдивската група някъде.Като гледам часа на тръгване как всеки го казва различен и ще ходи сам ми стана ясно аз днес защо бях сама.От 17:55 до 18:10 не дойде нито една Алфа и си тръгнах.Бях адски огорчена и много разочарована.А с такъв мерак се качих в Бреричката....
Лично на мен тези дни ми се объркаха страшно много плановете и днес нямаше как да дойда, а и утре ще пропусна
Ако пак се престрашиш ще видиш, че нещата не са такива каквито си ги видяла днесFORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.
Comment
-
Тва майните едно хубаво земетресение не могат като хората да направят, остава на среща да се съберат...
http://vbox7.com/play:0dae0c3b
Сега сериозно, наистина понякога се случват кофти ситуации, но като цяло духа е много висок и Алфа майните са най-готините фенове и верни приятели!
Comment
-
Лош късмет! Опитай другата Неделя...
... недей да изпускашFiat Tipo - Series 6000 <<149C2.046>> + momo pack
Alfa145 16V TS <<AR67601>> + momo pack, RossoCorsa
Comment
Comment