Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещи в Пловдив всяка сряда във "WRC" кафе

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

защо е нужна снимка, ще ме видите на живо ако се организирате някоя събота, следващата например
    Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

Първоначално публикувано от coupe
      защо е нужна снимка, ще ме видите на живо ако се организирате някоя събота, следващата например
      Колежке, ще се радваме наистина да ни удостоиш със своето присъствие. Но срещите са в неделя. Даже тази неделя също се събираме. Ако имаш интерес погледни темата по-горе
      FORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
      LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
      LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
      LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
      ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
      LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.

Comment

Колежке, ще се радваме наистина да ни удостоиш със своето присъствие. Но срещите са в неделя. Даже тази неделя също се събираме. Ако имаш интерес погледни темата по-горе
        FORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
        LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
        LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
        LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
        ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
        LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.

Comment

аз че не довиждам, не довиждам и че съм отнесена, отнесена съм. моля някой да ми звънне и като на човек да ми обясни кога ще има среща този уикенд...
          0887 660444 - Тони се казвам
          за да мога да се организирам и да дойда, ако трябва и в неделя да е, ще пътувам вечерта наобратно ...
          все пак съм жена, влезте ми в положението
          Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

аз че не довиждам, не довиждам и че съм отнесена, отнесена съм. моля някой да ми звънне и като на човек да ми обясни кога ще има среща този уикенд...
            0887 660444 - Тони се казвам
            за да мога да се организирам и да дойда, ако трябва и в неделя да е, ще пътувам вечерта наобратно ...
            все пак съм жена, влезте ми в положението
            Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

записвам си
              ко се видим на срещата
              кат дода във варна, може ти се обадя
              ‘96 155 2.0 16v ts 150 bhp sport - чукнато, продъъ се на части

Comment

записвам си
                ко се видим на срещата
                кат дода във варна, може ти се обадя
                ‘96 155 2.0 16v ts 150 bhp sport - чукнато, продъъ се на части

Comment

...за да мога да се организирам и да дойда, ако трябва и в неделя да е, ще пътувам вечерта наобратно ...
                  Абе много странно ми звучи това ти да не си си харесала някой Пловдивчанин
                  landikar
                  Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

...за да мога да се организирам и да дойда, ако трябва и в неделя да е, ще пътувам вечерта наобратно ...
                    Абе много странно ми звучи това ти да не си си харесала някой Пловдивчанин
                    landikar
                    Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

по принцип съм от плоедив и ще ходя да си видя бабите този уикенд така че бъдете така добри да ми разясните все пак къде ще е срещата в неделя...
                      ако ме искате де ....
                      Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

по принцип съм от плоедив и ще ходя да си видя бабите този уикенд така че бъдете така добри да ми разясните все пак къде ще е срещата в неделя...
                        ако ме искате де ....
                        Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

Ми в неделя май се опасяваме, че няма среща.
                          Alfa Romeo 75 1.8

Comment

Ми в неделя май се опасяваме, че няма среща.
                            Alfa Romeo 75 1.8

Comment

ако ме искате де ....
                              Добре тогава извинявай за пребързаните заключения незнаех че си си от Пловдив давай ся с разясненията първо тази тима е за срещи на кафето през седмицата и тебе май не те устройва! http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... &start=315 ето тази е твойта и ти май е пропусна беше миналата неделя, ако идваш тази седмица няма да те зарежим така който има желание ще се съберем и ще се срещнем някъде ако ли не следващата среща е първата неделя от новия месец, ако имаш тогава път заповядай! Питай ако има нещо неясно
                              landikar

Comment

ако ме искате де ....
                                Добре тогава извинявай за пребързаните заключения незнаех че си си от Пловдив давай ся с разясненията първо тази тима е за срещи на кафето през седмицата и тебе май не те устройва! http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... &start=315 ето тази е твойта и ти май е пропусна беше миналата неделя, ако идваш тази седмица няма да те зарежим така който има желание ще се съберем и ще се срещнем някъде ако ли не следващата среща е първата неделя от новия месец, ако имаш тогава път заповядай! Питай ако има нещо неясно
                                landikar

Comment

Working...
                                X