If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
вм сега ще поръчаме хубаво време за събота и готова
Alfa Romeo 155 просто не е автомобил за "средностатистическия" шофьор, а за спортно амбицирани "шпорачи" и маниаци на италианската марка. АЛФА РОМЕО 155 Silverstone
Alfa Romeo 155 просто не е автомобил за "средностатистическия" шофьор, а за спортно амбицирани "шпорачи" и маниаци на италианската марка. АЛФА РОМЕО 155 Silverstone
Имам следното предложение: Да се съберем този уикенд на полигона на гребната база! Смятам че е подходящо , тъй като повечето хора са свободни и празнично настроени .
СПЕЦИАЛНО ПОКАНЕНИ СА АЛФИСТИТЕ ОТ ПАЗАРДЖИК НАЧЕЛО С Az4o!!!
Предлагам за дати 08.04(неделя) или 09.04(понеделник). Коментарите оставям на Вас !
Идеята и на мен ми харесва,но вероятно няма да може да се реализира точно тази седмица
надявам се все пак срещата да остане щото току що лъсна колата
надявам се все пак срещата да остане щото току що лъсна колата [/quote:2ka7acst]
Аааа срещата остава. Аз за какво цял ден лъскам кошницата?!
За приателите от Пазарджик- кофти че не могат да дойдат. Ако все пак някой се освободи е добре дошъл.
blank_jack от курсове файда никва Майтап де.. и все пак си помисли добре....
ем ние пак бая народ се събрахме ....ще се чакаме утре на полигона
надявам се все пак срещата да остане щото току що лъсна колата
Аааа срещата остава. Аз за какво цял ден лъскам кошницата?!
За приателите от Пазарджик- кофти че не могат да дойдат. Ако все пак някой се освободи е добре дошъл.
blank_jack от курсове файда никва Майтап де.. и все пак си помисли добре.... [/quote:1ieqzpi3]
ахахха .. не знам файда дали има чесно казано ... ама следващата неделя ще си проличи на изпита
Аз един път ще почивам в неделя и вие ще решите в събота да е сбирката Аз съм от 17:30 чак на работа, но преди това ще излизам, така че не знам дали ще мога да дойда
Comment