Първоначално публикувано от Djalev
Известие
Collapse
No announcement yet.
Относно срещи в Благоевград - специално до virusalfa :)
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от PEPI-2ALFAЕх ама бързо се съгласяваш. Не е баш така.
П.П. Плюс това повечето - може ама не ни трябва голяма масовост ,поне за начало.Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
В София си оставят визитки. Аз свалих от сайта файл обаче не мога да го отворя (явно нямам програмата). Трябва в някое рекламно студио да го направя , там сигурно са по-напред с тия неща.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от PEPI-2ALFAВ София си оставят визитки. Аз свалих от сайта файл обаче не мога да го отворя (явно нямам програмата). Трябва в някое рекламно студио да го направя , там сигурно са по-напред с тия неща.Ха сега да ги видя
Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Е, събрахме в събота сутринта и в неделя вечерта 2 алфи на куп, ама само толкова. На тръгване за Италфеста и на прибиране. Аз оставих моята в Благоевград и продължихме с на Джалев 156-цата.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
Comment