ми колеги айде тая неделя 29.03.09г. да се сабереме на новото OMW в Благоевград в 20:30 ч. Пишете ми ако сте сагласни и аз ще дойда.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Благоевград
Collapse
X
-
Здравейте!Почти сигурно е, че на 10-11.04 ще гостуваме на Благоевград. Молбата ми е за мнения относно хотел за настаняване и координати на Американския университет. Дъщеря ни е приета там и ще има среща на новобранците с преподаватели и ръководство. Аз обещавам да дойда с Алфата!Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.
Comment
-
Както виждаш нашия регионален раздел е малко ... позаспал, ма нема да се плашиш. Сградата на Американския университет е на централния площад на Благоевград "Георги Измирлиев - Македончето". Координати, ако имаш предвид за навигация, според гугъл земя: 42*01`17.78"C , 23*05`40.39"И. Това е на булеварда точно на гърба на сградата. Северната страна на площада е синя зона и се намират места за кратковременно паркиране за по левче. За паркинг в района не се сещам, дано някой местен види темата и каже. Хотел също не мога да препоръчам. Преди време Вируса http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=43 беше съдействал за хотел за група ученици на Милена http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=291 ама и той рядко влиза тук.
Ако отиваш до университета в деня на пристигане ти препоръчвам маршрут- от София влизане в Благоевград по ул. Иван Михайлов", после в дясно по бул. "Свети Димитър Солунски" към ЖП-гарата, пред гарата завиваш в ляво по бул. "Св. Св. Кирил и Методий" и все направо докато видиш 90* завой на ляво и пак 90* на дясно. Там е площада, паркираш и... си там.
Има и втори маршрут, продължаваш до края на входния булевард ул. "Иван Михайлов", на кръговото с ул. "Владо Черноземски" свиваш в дясно, на следващото кръгово с бул. "Св. Св. Кирил и Методий" в ляво. По тоя маршрут около предпоследното кръгово имаше ремонти, улицата направо след кръговото (все още Иван Михайлов) е тупик, та за това не го препоръчвам.
Обясненията ми са малко... ама и аз рядко хода там.
Успех на теб и на ученичката.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Благодаря! Най-вероятно ще търся хотел около Вароша- да е близо и до университета, и до кампуса.Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.
Comment
-
Първоначално публикувано от boian Покажи съобщениеБлагодаря! Най-вероятно ще търся хотел около Вароша- да е близо и до университета, и до кампуса.
Първоначално публикувано от cobra_11 Покажи съобщениеДавайте да направим една среща .
Comment
-
Колеги да не забравяме, че това е Благоевград, тук всичко е близо, и хотели колегата ти каза във вароша кои са, а паркинг има точно под Американския и около целия американски е синя зона, успех
В града иначе има достатъчно много Алфи като за парад не само за среща ама...никой нищо145 1.6T.S. & 156 1.9JTD SW
Comment
-
Благодаря за информацията! Онова идване април не се осъществи защото Благоевградския гостува във Варна. Но вече на 24-25 август ще дойда, започва учебната година. Резервирах си апартамента в хотел "Феникс". И според рецепционистката по-удачния вариант за маршрут е Варна, Слънчев бряг, Бургас, магистрала Тракия, София, Дупница, Благоевград.Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.
Comment
-
До Вторник съм в Благоевград,ако има желаещи можем да заформим нещо.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщениеДо Вторник съм в Благоевград,ако има желаещи можем да заформим нещо.155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
Comment