Известие

Collapse
No announcement yet.

Снимки БУРГАС 02.09.2007 ВАРНА на гости

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Определено се получи много добре,беше перфектната разходка за неделен ден!Благодаря за снимките,на центара на Бургас се натакнах нещо много красиво и ми се иска да го споделя с Вас!Под секрет да ви кажа уговорил съм го за Стара Загора!
    За жалости неможе да се качват снимки,така че ще остане за по касно!
    Mercedes Benz E200
    146 1.9 TD

Comment

ЕВАЛА
      Виж Алфата ...

Comment

ЕВАЛА !!!!!! Поздравления на всички!!! Направо супер. Дано всички, които сте се събрали успеят да дойдат и на ИТАЛФЕСТ-а в Стара Загора!! Браво
        Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Страхотна среща се е получила! Браво!
          Alfa Romeo 155 1.8TS
          Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Първоначално публикувано от ALFA CORSE
            Страхотна среща се е получила! Браво!
            Ти вземи отсега си оправи календара за 6 октомври Стара Загора, че много ни липсва в Бургас

На бургазлии голямо благодаря за поканата и топлото посрещане, получи се много добре. А за Стара Загора може да минем през Бургас да Ви вземем и да си спретнем една колона от 20-30 красавици до пистата
            ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

Май това ще е темата с най-много снимки, айде още малко и от мен. Беше много добро. Браво !!!

Alfa Romeo GT 2.0 JTS
              Alfa Romeo 146 1.6 TS - ex
              Fiat Brava TD100

Comment

Тоз образ с червената фанелка стига се е хилил и размахвал ръце, ами да ходи да си чисти сепаратора . Благодаря на всички и за това, че похода мина без сериозни инциденти и инфарктни ситуации!!!
                Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Първоначално публикувано от boian
                  ...Благодаря на всички и за това, че похода мина без сериозни инциденти и инфарктни ситуации!!!
                  Да разбирам ли, че си си погледнал гумите и джантите след като се натресохме с Тиното в онзи издълбан праг в асфалта Нека тези които го бяха направили и не бяха сложили необходимата маркировка да получат полагащата им се доза конски секс!!!
                  _______
                  146 JTD - ex
                  Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

малии... на едната снимка какво сте ме зяпнали всички.... !?
                    http://luchi.bg/ Парапети

Comment

Евала на морските градове.Дано за напред на срещите когато сте най-малко толкова да сте.Избихте рибата
                      TIPO 2.0 91g.
                      PUNTO 1.2 04 g.
                      156 1.8 TS 00g

Comment

ама и ти не яхна звяра да отскочиш ей, с таз алфа за 40 мин си в Бургас
                        Първоначално публикувано от Tinoto

На бургазлии голямо благодаря за поканата и топлото посрещане, получи се много добре. А за Стара Загора може да минем през Бургас да Ви вземем и да си спретнем една колона от 20-30 красавици до пистата
                        ухаааа, айде пак. Всичките красавици и ние с Бамбина Темприна, в една голяма колона. Вие пак ще ни оставите да ви гоним , ама някой трябва да ви подбира отзад все пак Иначе ако някой е навит да ни даде една 146 и да вземе темпрата ще е супер ама...друг път.
                        СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                        сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
                          Първоначално публикувано от boian
                          ...Благодаря на всички и за това, че похода мина без сериозни инциденти и инфарктни ситуации!!!
                          Да разбирам ли, че си си погледнал гумите и джантите след като се натресохме с Тиното в онзи издълбан праг в асфалта Нека тези които го бяха направили и не бяха сложили необходимата маркировка да получат полагащата им се доза конски секс!!!
                          Съгласен!!!!!!!
                          След като се натресохме и ние с Емо му светна няква лампа на таблото дето до сега не е работила Само дето малко му се размести осветлението.
                          Ей на trustworthy 146-та много добра.Благодаря че ме повози
                          Ко става за 15000, ще се разберем ли?
                          Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
                          Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
                          JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto

Comment

Ма можи ли и аз да кажа нещУ

Стана както се казва ,,Яката раота" Не очаквах толкова много фенове да се съберем - то добре че беше неплажен ден че иначе ..... Резервация за 15-16 човека взехме че я умножихме х2 х3. ААА имаше и международно участие за него Нено да каже
                            Сега трябва да помислим как да го върнем на тия пустиняци. Трябва да се ходи във Варна. Тррябва да направим атака на Варна на някоя от следващите им срещи и да се повеселим по морски
                            '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                            Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                            Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Няма да е зле да ни го върнете тъпкано....
                              а за джантите на Тиното и trustworthy:
                              Мноо бързо карате бе... тея самолети немогат ли и да спират ?!
                              Аз пък нито на отиване нито на връщане имах проблеми внимателен шофиор съм
                              иначе сте прави за сигнализацията.. добре че доста често минавам по този път и ги очаквам
                              http://luchi.bg/ Парапети

Comment

Първоначално публикувано от DiabL0
                                Няма да е зле да ни го върнете тъпкано....
                                а за джантите на Тиното и trustworthy:
                                Мноо бързо карате бе... тея самолети немогат ли и да спират ?!
                                Аз пък нито на отиване нито на връщане имах проблеми внимателен шофиор съм
                                иначе сте прави за сигнализацията.. добре че доста често минавам по този път и ги очаквам
                                може да дойдем във варна в някоя неделя когато има избори...хем тогава ще има повече хора в състояния да карат, защото предната вечер няма да са пили))
                                alfa 156 '00 2.0 distinctive

Comment

Working...
                                X