Много ми се искаше да има среща днес,че отдавна се каня да се запозная с фетовете на марката от моя град,не като онзи ден да ме запушват по кафетата,че така да се запознаваме!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Бургас
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Quattro Покажи съобщениеМного ми се искаше да има среща днес,че отдавна се каня да се запозная с фетовете на марката от моя град,не като онзи ден да ме запушват по кафетата,че така да се запознаваме!
Comment
-
Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщениеУтре какво ще правим? Ако не ме мързи ще мина да ви видя.
Къде и в колко, че нещо бъркам програмата напоследък....Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm, Alfa Romeo Arna 1.2, Alfa Romeo 156 2.4 JTD ex, Alfa Romeo GTV 2.0V6 ex,Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex, Alfa Romeo Sprint 1.5 ex, Alfa Romeo Arna 1.3 ex, Alfa Romeo 155 1.7TS ex, Alfa Romeo 156 1.8TS ex
Comment
-
Колегиии , аре и ние да организираме едно шествие из града по случая 100 години АР . Правиме 2-3 обиколки из целия град и после окупираме хепи ули уест. АРЕ ДА СЕ АКТИВИЗИРАМЕЕЕЕЕ , САМО СПИМ !!!!!!!!!!!!!!!Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI
Comment
-
Първоначално публикувано от S_G_M Покажи съобщениеКолегиии , аре и ние да организираме едно шествие из града по случая 100 години АР . Правиме 2-3 обиколки из целия град и после окупираме хепи ули уест. АРЕ ДА СЕ АКТИВИЗИРАМЕЕЕЕЕ , САМО СПИМ !!!!!!!!!!!!!!!sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
Comment