Аз смених кутията, да се надяваме, че ще оцелее до неделя, най - на края да дойда с моята кола... Обещавам иначе, ако не с нея то пак ще съм там... :P
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Бургас
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ALFA155TsПървоначално публикувано от b_angelovНе би трябвало
Обаче аз моята италианка ще я водя на чичко доктор в събота, и ако не е готова до неделя по обед, ще се наложи да се забавлявате без нас
П.С. Може да дойдем с французина
Ще драсна едно ЛС ако имаме нужда от транспорт
Comment
-
Айде тоз път да направин още по голяма дъндания който мине кеф да му става
Да ..... и който е без кола и му се идва да драска ....... и ние сме хораAlfa Romeo 155 1.8 8v '95 - Ex ... Alfa Romeo 156 2.0 TS '99 - Ex ...
Alfa Romeo 156 SW Facelift 2.4 JTD M-JET 20v '04 +++
Alfa Romeo GTV Phase 1 2.0 20v Тurbo '95 + Още едно 2.0 ТС ....
Comment
-
А какво ще кажете да правим като колегите от BMW - като се съберем една голяма голяма група да тръгнем да обикаляме града съвсем бавно, без да разваляме колоната. Та да им прави впечатление на всички, че керван от Алфи минава покрай тях. Мисля, че ще е готино...
Comment
-
Първоначално публикувано от b_angelovА какво ще кажете да правим като колегите от BMW - като се съберем една голяма голяма група да тръгнем да обикаляме града съвсем бавно, без да разваляме колоната. Та да им прави впечатление на всички, че керван от Алфи минава покрай тях. Мисля, че ще е готино...
Иначе ако съм вкарал фиата в движение до неделя - и аз ще дойда ...Fiat Punto Mk.II 1.2 8v
Fiat Punto Mk.I GT1
Comment
-
Първоначално публикувано от b_angelovА какво ще кажете да правим като колегите от BMW - като се съберем една голяма голяма група да тръгнем да обикаляме града съвсем бавно, без да разваляме колоната. Та да им прави впечатление на всички, че керван от Алфи минава покрай тях. Мисля, че ще е готино...Alfa Romeo 156 2.0 TS 155 PS
Comment
-
Айде и ти ше го разредиш с вода 50 на 50 и готово........ Тя твойта и без тва е 10000 оборота ......Alfa Romeo 155 1.8 8v '95 - Ex ... Alfa Romeo 156 2.0 TS '99 - Ex ...
Alfa Romeo 156 SW Facelift 2.4 JTD M-JET 20v '04 +++
Alfa Romeo GTV Phase 1 2.0 20v Тurbo '95 + Още едно 2.0 ТС ....
Comment
-
успех секта, аз пак съм извън България и ме е яд... поздрави от Холандия!
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0успех секта, аз пак съм извън България и ме е яд... поздрави от Холандия!аиде до утре сектантите
Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
Alfa Romeo 145 1.4 16v
BMW 520i E39
Comment
-
Първоначално публикувано от ALFA155TsПървоначално публикувано от ne0успех секта, аз пак съм извън България и ме е яд... поздрави от Холандия!аиде до утре сектантите
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Ето малко снимчици и от днес.. :P
http://www.kieprint.net/Alfa_forum/10.02.2008/
нямах време да ги оразмерявам и са малко големички, но поне са на лице..Alfa Romeo 156 2.0 TS 155 PS
Comment
-
Аз бях във Варна ама не можах и на тяхната среща да отида.Лошото е че по план ще съм на Юндола за следващата.
'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
Comment