If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не забравяите ,че трябва да уважим колегите от варна ..... сега сме ние наред даите да измислим нещо .... да се готвим от ся 2-3 дебитомера да земем някоя друга свещ бобинка.... аз ще взема куфара имам и малко масло въжета в Novachev са отверките и литературата от b_angelov лаптопа за краипътна диагностика ...... и да стрижем за варна на следващата среща пускам фитил!
за фиатаджии важи ли офертата? Че от варна бяха дошли и доста фиати ако да:
Много съм навит Ходил съм на една от техните срещи и беше супер ... А и предния път се изсипаха цяла варна - трябва доста добре да им върнем услугата ...
На мен ми трябва само бензин ... и то не-повече от 18-20 литра (ако не включим градското натискане в тая дрифтаджийска варна )
Да вдинем темата нагоре
Поради лятното на(д)пиване, предлагам да си направим среща тази неделя. Както знаете следващата седмица ще се ходи до ВТ и част от нас ще са там. Точно ще се обсъди и тръгването, пътуването и тн.
'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S * Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
kiler_4o, по план се пада на 29-ти, ама нали ще пътуваме за Търново... Та идеята да се съберем извънредно тази седмица е добра, но нека и другите да кажат.
АААААААААА на работа съм. Мамка им прасета не ме оставиха да почивам. Ак осе отърва ще дойда........ Е..ти и жегата вместо да се метна в морето ще дремя в офиса свинеееееееееееее
'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S * Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Колеги, аз писах и във темата за летния събор, но ще си позволя да пиша и тук. Ще ви е възможно ли да вземете и колежката mirela с вас към Търново, защото няма как да дойде.
Ние с колегата Радостин от Поморие тръгваме събота в 16:00. В GTV-то трудно ще се намери място, но ако колегата желае може да вземе Мирела от Сливен, ако има място при него. Въпроса е той колко хора ще вземе от Поморие, че и там алфистите не са малко.
Comment