Известие

Collapse
No announcement yet.

Среща на Морето 6-Август Бургас..Информация/Дискусия тук...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Среща на Морето 6-Август Бургас..Информация/Дискусия тук...

За сега предложението е за 6ти август (събота) някъде около или в Слънчев Бряг...още не е решено къде, , но до тогава голяма част от нас ще са там и ще намерим място. Евентуално може и някъде другаде да е...тоест да не е Сунни беач...но е добре да е пак в средата на черноморието ни.

Иначе датата можем да я преместим на 6ти август, за да е почивен ден въпреки, че тогава ще е лудница там и по пътищата...но нека хората които евентуално ще са на работа на 5ти да решат.

До към 20 този месец трябва да решим датата и мястото.
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

А не е ли по добре да я направим в Б :P ургас може би мисля 4е там щее ок и за хората които не са от морските ни градове например Сливен Ст.Загора и т.н.
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

аз бих вкарал предложение за поморие. на 20 км от бургас се намира ама е 100пъти по- чисто и подредено. сега ако искаме да направиме впечатление определено мястото е слънчев бряг.
      колото за дата - мислим сметам - 6ти по добре щото събота и така хем ще могат да дойдат тия дето от петъка излизат отпуска хем и тия дето в неделя трябва да се връщат
      '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
      '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Да разбирам ли че всички са съгласни за 6ти Август да направиме срещата...???

вчера имаше предложение да направим и една мини-среща за тези които ще сме там на море около 1август...за да не стават обърквания тази среща ще е малка!!!тоест "важната" среща ще е тази на 6ти!!!

Значи срещата ще е на 6ти...сега остава и за мястото да се разберем...то нищо не ни пречи да се съберем някъде около Сунито било то Поморие или другата и после да направиме една колана и да минем през Сунито да ни видят

На Слънчев нали има някъкав Воден Парк (нещо като софия ленд) можем да се метнем там да си направиме едно шоу...не знам дали има паркинг там...ако някой има инфо да сподели.
        sigpic
        Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
        " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
        "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

супер
          щом ще правиме колона по добре в бургас да се събереме
          '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
          '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Като се връщах в петък от Бургас към Съни имаше колона от Сузукита- Джими и Самурай около 20-тина коли, наистина е впечатляващо, лъскави колкото може като излизащи от завода само дето бяха все червени,нашите са малко по-разнообразни

Comment

На 6-ти става само кажете къде мен ми е все4 едно стига да стигна до морето дотогава :P :P :P

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

И аз мисля че на 6 е екстра. Може да се съберем в Бургас и от там една показна колона до Сънито. А аквапарка има паркинг, но не знам дали всички ще са навити че там е малко дебеличко като цени. То иначе варианти много може и в Несебър да седнеме някъде дори и Созопол не е толкова далеч.

Comment

6-ти наистина е добре, а и да се съберем в Бургас и после да направим колона също ми харесва, но предполагам това ще се обсъжда допълнително. Надявам се само да не ме засилят отново нанякъде, че започна да ми писва ... Започвам да събирам стотинки за бенз тогава, щото тая една седмица командировка в Сф-то ми изяде главата ...
                  155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                  Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Кво става последно решихме ли къде ще е срещата в Суни Беа4 или Бургас

Comment

Аквапарка има паркинг ма няма да ви стигне в никакъв случей иначе билета за аквапарка е 26 лв на човек
                      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                      sigpic
                      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

26 ??? На човек ???
                        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Абсурд!!!!!!!!!!!!!

Comment

Първоначално публикувано от Mury_alfata
                            Абсурд!!!!!!!!!!!!!
                            Ми ако щеш бе братле то никой не те кара насила
                            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                            sigpic
                            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Аз предупредих че е дебеличко и не всички ще са навити

Comment

Working...
                              X