If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако си направите разчета така, че да сте към 8.30-9.00 на Шел-Пазарджик, ще е супер. Там се събират и групите от Пловдив и Пазарджик. Мисля че ще се получи доста яка гледка по магистралата. Спомням си как за първия Италфест се събрахме 6 (да, само шест) Алфи от Ямбол, Сливен и Бургас - но пак събирахме погледите на хората по пътя ...
eeeeeхх какви времена бяха помниш ли ти беше с червената 155ца 1.7 аз бях с първата алфа от подписа ми и пак лилава беше аз ще се опитам да довтасам на пазарджик в 8-30
Ааа, че беше червена, беше ... ама не беше 1.7 (за справка - подписа ми...)
1.8 беше колицата, и времената наистина бяха доста по-различни - в хубавия смисъл
Ще се радвам да се видим отново !
момчета и аз може да дойда ама още незнам каква смяна съм на работа иначе уточнете мястото на тръгване с час и дата и живот и здраве и аз ще дойда (стискайте палци)
Колеги....така като гледам май няма да се раберем нещо конкретно, така че правя предложение...ако някой е навит или има други идеи да каже.
5ч на ОМВ след Метро което е и тръгваме. Мисля че за 3ч ще стигнем до Пазарджик за де се присъединим с другите. Ако някой има интерес, срещаме се там разменяме телефони и трагваме.
Май няма интерес.....ако все пак някой реши да ходи телефона ми е 0883 301561.....програмата е следната
4:45 - тръгвам от Сл. Бряг
5:10 - зареждам на ОМВ на изхода и се изстрелвам
8:30-9:00 - Шел Пазарджик среща с останалите маниаци
10:00 - с. Лесново
Май няма интерес.....ако все пак някой реши да ходи телефона ми е 0883 301561.....програмата е следната
4:45 - тръгвам от Сл. Бряг
5:10 - зареждам на ОМВ на изхода и се изстрелвам
8:30-9:00 - Шел Пазарджик среща с останалите маниаци
10:00 - с. Лесново
ако някой е за да ми званне ще се разберем нещо
Колега, ние имаме уговорка в 5:30 да сме на OMV-то на изхода на Бургас и тръгваме.
Comment