Известие

Collapse
No announcement yet.

Относно събирането на 28.12.2008г.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Относно събирането на 28.12.2008г.

Така по принцип някой от маняците които идват на сбирките ме познават но в случай че има и такива които не ме познават като за начало мога се представя с малко думички.Казвам се Христо Пеев карам 155 2.0 Super TSpark 16V.Брат съм на известният на някои лица Георги Пеев който почина на 07.12.2008г. в Париж(Франция).Този човек беше един от многото хора които никога не предават алфите,той смени много алфи и оправяше много алфи но за съжаление вече не е сред нас.По този повод бих искал да помоля всички които смятат и разбират какво е да си собственик на Алфа Ромео и така да опомена моят девиз "AlfaRomeo forever and BMW never!" бих искал да направим нещо малко по различно на 28.12.Различно в смисъл ,че ще се съберем ще се съберем просто това е повече от ясно но бих искал да се съобщи и на другите маняци от форума от Варна,околностите и които и да са градове и да се съберем всички за да отдадем почит на моят брат които я заслужаваше.Които го познаваха знаят че сам прав за него и няма смисъл да ви лъжа.Това по принцип ми е молбата после ще решим може да направим една голяма колона и да подвижим малко из улиците на Бургас.

Благодаря на всички които ще се заинтересуват предварително.

Христо Пеев
    Last edited by alfaromeo155; d.m.y г., 21:01.
    AlfaRomeo forever and BMW never!!!

Разбрах от Радо за трагедията.

Моите съболезнования Христо. Георги беше страхотен човек. Да почива в мир.

Нека на 28-сми да се съберем и да почитем паметта му.
    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
    Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

нека се съберем повече алфисти и почетем паметта на Георги Пеев
      аз подкрепям тази инициатива и нека колкото се може повече бъдем на това събиране

Comment

подкрепям!

вече съм горд с моята 147-ца и с удоволствие бих присъствал, само кажете къде и кога!
        Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive

Comment

28.12.2008г. неделя се пада на паркинга на автото от 17:00 освен ако не са променили часа но доколкото четох не е променен.

Comment

Моите съболезнования. Познавах Георги и наистина съжалявам за загубата на един истински алфист. ЩЕ направя всичко възможно да дойда в неделя!!!
            '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
            Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
            Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

там ще сме надявам се посли да направим една почитна обиколка на бургас заради него
              Алфа Мания

Comment

Po povod post-a

Радвам се че всички искат да присъстват на сбирката и се радвам за тези които сащо искат да присъстват но нямат вазможност защото ги разбирам какво е да искаш едно нещо и какво е да нямаш възможност.На никого никога не бих се обидил защото знам че всеки е ангажиран с нещо.Така че приятели бъдете спокойни разбирам ви всички защото знам какво е вашето чувство,макар и да не се познаваме.

Comment

не мисля , че съм го познавал, но ще се присъединя въпреки всичко към вас за да апочетем паметта му, ако имам възможност

съболезнования на близките му
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

Моите съболезнования и от мен. Не го познавах момчето. Там ще съм.

Comment

Гошо може и да не е идвал много на нашите срещи но мога само да се изкажа че беше един от истинските "алфисти" в Бургас обичаше ги поправяше ги - даваше им живот и аз ще го уважа и ще доида на среата да го споменем и направим нещо в негова чест
                      Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
                      Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
                      Alfa Romeo 145 1.4 16v
                      BMW 520i E39

Comment

Мойте съболезнования!!! Нека почива в мир!!!
                        Идеята е чудесна, жалко че съм толкова далече иначе и аз щах да се присъединя към Вас. Поздрави колеги!!!
                        sigpic
                        Subaru Legacy 3.0 H6
                        Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                        0888 511 533 - Бонев

Comment

Там съм и аз в памет на братовчеда.Нека почива в мир.
                          Alfa Romeo 155 1.7 TS

Comment

там съм и аз в памет на Гошито,и нека не го забравяме никога.
                            sigpic alfa 33 1.7 8v-alfa146 2.016v

Comment

за колко часа се оговаваряме.

Comment

Working...
                              X