Известие

Collapse
No announcement yet.

Предложение за бургазлии

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Предложение за бургазлии

Имам предлажение за бургазлии и алфисти от бургаския район, нека всеки който има желание и е част от форума да си залепи на предното стъкло ник неима, така дори и при паркирана кола като се види името на предното стъкло ще знаем веднага на кой е колата от форума.
    Аз си го направих съвсем импровизирано от фолио, залепено от вътрешната страна, но ако има някой който работи в рекламната дейност и има възможност може да направи на други алфисти.
    Преди бях видял на Новачев и на Килърчо, нека да станем повече за да се познаваме.

не е лошо предложението. какво фолио ползва ти колега?

Comment

обикновено червено фолио, бях си го купувал от Офис1Суперсторе за друга цел, но ми свърши работа и за предното стъкло

Comment

Супер идея колега!!! При първа възможност се включвам и аз
        Alfa Romeo 146 1.4 16V 103 к.с. 99г

Comment

дам и аз така само да си зема докомента за шофиране и аз ще си сложа
          Алфа Мания

Comment

аз пък искам да си сложа надпис CLUB ALFA ROMEO на задното стъкло...не си харесвам никнейма че да го слагам по колата.
            Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive

Comment

Хах мисля че с надпис Club Alfa Romeo пак ще се познаем аз дори мисля отпред да си сложа Nickname , а отзад Club Alfa Romeo
              Alfa Romeo 146 1.4 16V 103 к.с. 99г

Comment

Първоначално публикувано от Pires Покажи съобщение
                Хах мисля че с надпис Club Alfa Romeo пак ще се познаем аз дори мисля отпред да си сложа Nickname , а отзад Club Alfa Romeo
                при мен е така
                отпред никнеим
                отзад сайта на форума

Comment

подкрепям това със ник неима, но не мисля да го правя с фолио. днес в губене на време ходих до битака и там в шано магазинчето открих буквички за левче който ще си ги залипя отзаде.

Comment

Първоначално публикувано от pave Покажи съобщение
                    подкрепям това със ник неима, но не мисля да го правя с фолио. днес в губене на време ходих до битака и там в шано магазинчето открих буквички за левче който ще си ги залипя отзаде.
                    покажи как се е получило с буквите от битака, дай някоя снимка

Comment

не съм ги сложил щот чакам да я боядисват от заде, но мога да покажа буквичките как изглеждат. неска докато стоях пред нас и видях една черна алфа на която със същите букви беше написано куртев.
                      Attached Files

Comment

А към кого трябва да се обърна за да се сдобия с надпис Club Alfa Romeo ?

P.S
                        Навихте ме

Comment

Еми моята има стикер на фиат форума отзад и на 3 стъкла ника ми - отпред, евентуално да го видите като Ви настигам, отдясно, за да може ако не сте го видяли вече да го видите докато Ви изпреварвам и един отзад, ако не сте успели да видите другите 2 докато прелитам покрай Вас

По принцип не е лошо като идея, хубаво е да видиш познат надпис върху кола, но бих Ви посъветвал първо да се сдобиете с "Club Alfa Romeo Bulgaria" стикери - много са красиви и страхотно пасват на дизайна на алфичките... тогава като сложите и никовете - перфектно...

п.п. Между другото ако има навити - тази неделя съм си в Бургас - може да измислим нещо Че скоро може да не се вясвам повече
                          Fiat Punto Mk.II 1.2 8v
                          Fiat Punto Mk.I GT1

Comment

лятото си отива и вече не става за парти - отлитам аз, круме

а за стикера, немога да си изтупкам името , по обясними причини
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

аз съм вече в София, брат... в петък си идвам за 4-те дни и пак заминавам... Звънкай да излезем Не че се спирам тука, де, но за тебе ще се намери време
                              Fiat Punto Mk.II 1.2 8v
                              Fiat Punto Mk.I GT1

Comment

Working...
                              X