If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ае ама аз още немога да карам щот на 19 др месец ще ми варнат книжката ама неми пречи да са саберем и да пийнем по некой др бира кола нема значение апак за колежката ни не ядем момичета
Ами то и аз в момента съм без алфата защото съм я оставил в Бош.Ако искате можем да се уговорим утре преди срещата на алфа в Бургас да се уговорим нещо да направим едно кафе в М.Р. ?
Славейков, 39 бл. BTW кога е следващата среща и къде, че отдавна не съм се появявал, а има с какво ново да се похваля...има и с какво да се оплача де хаха
166 2.4 JTD 140 hp+chip '02 отскоро
164 2.0 ТS 147 hp '92 my ex-, but my 1st love
Здравейте и от мен.Май съм първия от Зорница в бл.45 живея
И аз съм от "Зорница" и от 2 месеца карам бяла 156 2.4 GTD От доста време симпатизирам на белисимите, но едва сега успях да взема така желаната красавица. Радвам й се като малко дете и святкам и свиркам на всеки де що видя със 156, но за жалост без подобаващ ентусиазъм от обратната страна... както и да е. Та къде се събирате напоследък?
Малко да изтупаме праха от тази тема и да се включа и аз
И аз съм от "Зорница" и от 2 месеца карам бяла 156 2.4 GTD От доста време симпатизирам на белисимите, но едва сега успях да взема така желаната красавица. Радвам й се като малко дете и святкам и свиркам на всеки де що видя със 156, но за жалост без подобаващ ентусиазъм от обратната страна... както и да е. Та къде се събирате напоследък?
То в Бургаза е така - много хора карат Алфи, ама малко им са фенове...Напиши си номера/имаше май такава тема/, налепи си стикерчета и току-виж някой от "наште" да ти отговори
Аз съм в центъра и като стана дума... имам въпрос към тези, които имат стикери по местоживеене за синята зона. Някой паркирал ли е със стикера в синя зона извън неговия адрес и полагащите му се прилежащи улици и дали проверяват и слагат скоби?
Аз съм в центъра и като стана дума... имам въпрос към тези, които имат стикери по местоживеене за синята зона. Някой паркирал ли е със стикера в синя зона извън неговия адрес и полагащите му се прилежащи улици и дали проверяват и слагат скоби?
Comment