Известие

Collapse
No announcement yet.

Цена на дебитомер в Бургас ? ПОМОЩ !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

[quote=abart_;454580]докато се наканите,да питам аз колежката-кога ще ме разведе из нощен Бургас
    п.п без значение дали с приятелка или не
    а ти да не си в бургас, колега

Comment

[QUOTE=ligo4a;454810]
      Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщение
      докато се наканите,да питам аз колежката-кога ще ме разведе из нощен Бургас
      п.п без значение дали с приятелка или не
      а ти да не си в бургас, колега
      Имаш Л.С колежке !
      146 Turbo

Comment

abart_ колежката е "малко" бавна с отговорчетата хихихи
        Alfa Romeo 146 1.4 16V 103 к.с. 99г

Comment

.

малко бавна и дано много забавна.какво стана с колата колега?от колежката се отказвам,то в тая криза колите си едва поддържаме,пък за жени какво да кажа.отчайващо е.

Comment

прав си маняк нема кинти за колите апак какво остава и за жени
            Алфа Мания

Comment

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ СМЕЛИТЕ МЪЖЕ

Comment

Първоначално публикувано от ligo4a Покажи съобщение
                ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ СМЕЛИТЕ МЪЖЕ
                Хаха... ей лигло....нека да са живи издрави... и да не забравяме , че хубавата кола и хубавата жена вървят ръка за ръка....
                Лично с моята кола ....проблема от дигностиката го обявих.. дебитомер + ламбда сонда..утре смятамда купувам дебитомера.... и тая някаква надежда че може да се размина само с него...
                предлагам да дадете тел..за връзка.. и да излезем да пиемпо едно кафе поне тези които сме си комшии тука в махалата

Comment

имам такъв , ако те интересува оргинален е ,цена 280 кинта
                  155 осем хиляди клапана 16 вериги
                  0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
                    имам такъв , ако те интересува оргинален е ,цена 280 кинта
                    Хах колко оригинален в Бургас ми казаха че оригиналния е 6 стотака минимум ... на Бош разбира се .. иначе ми предложиха 2 еквивалента единия за 154 лв , адругия 190 лв с връзки който бил сущото качество като Бош-а.. и между другото незнаех че дебитомерите нямат гаранция ... това мн ме учуди нова част да няма гаранция....

Comment

Първоначално публикувано от Pires Покажи съобщение
                      Хах колко оригинален в Бургас ми казаха че оригиналния е 6 стотака минимум ... на Бош разбира се .. иначе ми предложиха 2 еквивалента единия за 154 лв , адругия 190 лв с връзки който бил сущото качество като Бош-а.. и между другото незнаех че дебитомерите нямат гаранция ... това мн ме учуди нова част да няма гаранция....
                      МИ ас ти казвам оргинален щтото лично сам го свалял от колата , разбира се работещт,мисля 4е беше 99 година и доста запазена беше ама беше ударена от зад и отиде на частии
                      0884650778 токи4а

Comment

а за другите разбира се че никои няма да ти даде гаранция .......... сещташ се защтоо
                        0884650778 токи4а

Comment

преди 3 седмици сменях моя дебитомер защото беше сдал багажа - взех го - бош - 136 лв. ...
                          sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Колеги някой да има 155 2,5 ТД да помогне малко.С електроната помпа е да се направи само едно кръгче с него естествено и с неговия дебитомер че да се види дали от него е проблема че нещо не може да се реши какво е.
                            Mercedes Benz S Class 3.2i 2004
                            166 2.4 JTD '02
                            164 2.5 TD '98 ex
                            Човешко е да се греши, но за да се объркат съвсем нещата е необходим компютър.

Comment

Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
                              преди 3 седмици сменях моя дебитомер защото беше сдал багажа - взех го - бош - 136 лв. ...
                              говорим за 1.4 твин спарк се пак там цената си е дебела
                              оргиналния е 640 кинта, и ас се 4удя за какво е толкова дебела цената му се пак нещто няма логика
                              0884650778 токи4а

Comment

Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
                                говорим за 1.4 твин спарк се пак там цената си е дебела
                                оргиналния е 640 кинта, и ас се 4удя за какво е толкова дебела цената му се пак нещто няма логика
                                Да да виждам че се говори за 1.4... Подписът ми подсказва че аз съм с 2.0 ... На мен ми предложиха 2 модела на бош. Първия 400и нещо като пари, а втория 136лв. Естествено че взех този от 136, то иначе няма да е нормално...
                                sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Working...
                                X