Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo тест-драйв

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa Romeo тест-драйв

Онзи ден по радиото слушах,че ще има тест-драйв на Алфа Ромео тук в Бургас,но не казаха кога.Казаха само,че ще е след празниците.Та искам да попитам някой знае ли точна дата и как ще става записването?
    Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
    Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
    Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

оо интересно интересно и аз искам да разбера ако има наистина да видим прословутото мито наистина ли върви колкото говорят
    Alfa Romeo 147 "Selespeed"
    sigpic

Comment

И 159 да дадат няма да се разсърдя.Стига да е Алфа всичко карам.Само датата още не съм разбрал.

Comment

Днес ходих до магазина на Фиат в "Победа",но беше затворено и пак нищо не разбрах.Утре ако имам възможност пак ще отида да питам за какво иде реч.

Comment

днес ходих беше затворено.

Comment

По радиото чух, че тест драйва ще се проведе след празниците във кв. Победа... Къде по дяволите там има магазин на алфа ?
            Аlfa Romeo 156 2.4 10v JTD + Hybrid GT2260V + remap + K&N rerouted intake + straight pipe exhaust 76mm + FMIC - cat - EGR... + 19" OZ Superleggera + KONI FSD + 6speed gearbox

Comment

до алианс в комлука, залепен е до тях има и ланчиа и фиат.

Comment

Преди малко се обадих на управителя на сервиза и ми каза че тест драйва ще е на 9 и 10 май.Не е нужно предварително да се прави записване.На 7май ще ми се обади да каже кои модели ще може да се тестват.
                алфа 156 1.8тс16v

Comment

е супер, имам мерак за 159 да покарам.

Comment

Първоначално публикувано от fuji Покажи съобщение
                    Преди малко се обадих на управителя на сервиза и ми каза че тест драйва ще е на 9 и 10 май.Не е нужно предварително да се прави записване.На 7май ще ми се обади да каже кои модели ще може да се тестват.
                    Златен си голега.Благодаря много

Comment

Дано наистина да има 159.В четвъртък ще се чуем и после ще пиша.
                      алфа 156 1.8тс16v

Comment

На 9 и 10 -ти. това сигурно ли е ?
                        sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

колеги във Варненския автосалон на АлфаРомео който се намира на магистралата посока ( летището към града ) имаше Алфа : GT , MITO , BRERA 2.4 нафта 200 катърчета и 147-ца а пред автосалона бяха изкарани 159 и Мито на тях пишеше TestDrive самоче незнам какви са условията за тест-драйва
                          Attached Files
                          Last edited by V@K@T@; d.m.y г., 11:35.
                          sigpic
                          33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                          Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
                            пред автосалона бяха изкарани 159 и Мито на тях пишеше TestDrive самоче незнам какви са условията за тест-драйва
                            Във Варна просто отиваш и караш което си харесаш между МиТо 1,4 TB и 159 1,9 JTDm
                            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
                              На 9 и 10 -ти. това сигурно ли е ?
                              Така ми каза управителя на салона.На 7 са на работа и ще знае с точност кои модели ще се карат.
                              алфа 156 1.8тс16v

Comment

Working...
                              X