Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo тест-драйв

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Незнам как 159 ви се е сторила тромава.Колата си върви доста прилично.Пък и все пак е дизел.Вие какво искате да орете асвалта ли?Защо хулите марката без аргоменти.Един тест драйв не е само да видиш колко може да вдигне колата.Като искате ряз да бяхте покорали Мазератито.
    Ами да дизел си е и си е тромав и тежък няма две мнения. А мазератито не го даваха и все пак ако имам 360 000лв отделени за кола няма да си купя точно него.
    Last edited by GoPlay; d.m.y г., 02:57.
    Аlfa Romeo 156 2.4 10v JTD + Hybrid GT2260V + remap + K&N rerouted intake + straight pipe exhaust 76mm + FMIC - cat - EGR... + 19" OZ Superleggera + KONI FSD + 6speed gearbox

Comment

Айде и аз да се похваля! Карах Митото и 159-ката (благодарности на Христофор, който като колега алфист успя да ме "вреди", че стълпотворението беше страшно) И двете коли ми харесаха много, особено Митото беше голяма емоция! Все пак имам някои забележки, които ще спомена:
      - и двете коли са с много твърди окачвания, като при Митото направо не се търпи - явно не са предвидени за нашите "аутобани"
      - на 159 скоростите се сменят супер тегаво
      - на Мито волана е неприятно лек.
      В крайна сметка и двете ме изненадаха приятно, все пак са Алфи и емоцията е гарантирана
      Last edited by code; d.m.y г., 12:56.
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

[quote=code
        - на Мито волана е неприятно лек. /quote]

При по голяма скорост се втвърдява (city режим), обаче наистина е много лек при ниска скорост. и на мен не ми хареса.
        sigpicFiat tempra 2.0 16V Turbo, Fiat marea 2.0 8v turbo

Comment

Working...
        X