Известие

Collapse
No announcement yet.

Бургас - Среща ???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Бургас - Среща ???

имам стршно желание да присъствам на събиране на алфисти в Бургас ама нещо в скоро време не чувам за такова ... дайте да се отнесем по сериозно по въпроса и да насрочим даден ден от седмицата в който да се събираме,както и да изберем местенце удобно за нас и нашите дулсинеи ... пишете предложения и одобрявайте ...
    Фиат 1.4 DGT 1990г. , Алфа Ромео 156 2.0 TS 2000г. ....

ами то по принцип си има определени дни за срещи - всяка втора и последна неделя на месеца, мястото сега е на Уеста зад Колежа по туризъм, за час е определен 16 часа, но нещо алфисти в последно време няма на срещите

Comment

Сега замисляме едно събиране с Алфи, Фиати и Ланчи, ама повече, в темата за срещи
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm, Alfa Romeo Arna 1.2, Alfa Romeo 156 2.4 JTD ex, Alfa Romeo GTV 2.0V6 ex,Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex, Alfa Romeo Sprint 1.5 ex, Alfa Romeo Arna 1.3 ex, Alfa Romeo 155 1.7TS ex, Alfa Romeo 156 1.8TS ex

Comment

супер значи ... на другата среща обещавам да има поне една Алфа и тя ще бъде моята
        Фиат 1.4 DGT 1990г. , Алфа Ромео 156 2.0 TS 2000г. ....

Comment

ся правите ли аз скоро зех алфа мноу проблеми имам

Comment

може и аз да намина
            ALFA ROMEO 156 2.4 20V JTDM sportwagon ALFA ROMEO 155 Q4 300+++Ps.
            Alfa Romeo 145 3.0V6
            Alfa Romeo 33 1.7 16V 4x4 Аlfa spider 3.0 V6

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...ewpost&t=73680 Колеги мислим да направим една хубава кулона към Лесново от този линк ще се информирате за часа и мястото.Пловдив и Пазарджик сме заедно каним ви да се присаедините към нас.Поздрави
              Last edited by Andi_88; d.m.y г., 13:00.
              Alfa 156 2.0 ts 155hp ZENDER Motorsport+GTA фарове.

Comment

скоро ще има ли среща някои знае ли добар маистор в бургас

---------- Post added at 20:57 ---------- Previous post was at 20:55 ----------

[QUOTE=Gosheto30v6;1094396]може и аз да намина[/QUOTкажи ми кои маистор ги праи и ти каде ходиш и откаде зимаш части

Comment

даите дасе сабереме е няма дае лошо

Comment

Working...
                  X