Известие

Collapse
No announcement yet.

Втора Регионална Среща - Бургас - 28.11.2004

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Добре де, само не разбрах как така като искам да си отворя собственоръчно сложената снимка, се отваря същата тема от форума ??/ Т'ва явно е бъг във самия форум - снимките ги има качени са сайта, и се отварят по нормалния начин.
    Давайте мейлите да ви ги пращам лично - то се е видяло че тук няма да стане
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Вече сам ги качил тук... http://web.orbitel.bg/dimmar/pics.htm , може да ги разгледате...!!!
      ALFA ROMEO 156 2.0 T.S.
      AR 32301
      LANCIA Y 1.2 16v 86++HP
      176B9.000

Comment

net_scooter oprai rabotata bravo dobre sa snimkite !! i hybo vreme nacelihme samo ne mi haresva che pak sam nadignal kapacite ama tai kat porasajdavam malko az mai otvariam prednia kapak poveche ot shofiorskata vrata heheh

Comment

Абе Фильо , то че е така, така си е м...у д...а, ама все пак има какво да покажем под тия капаци...
          ALFA ROMEO 156 2.0 T.S.
          AR 32301
          LANCIA Y 1.2 16v 86++HP
          176B9.000

Comment

Снимките

И на мен не ми се отварят, и прибегнах до следния номер.
            Селектирам линка и после koпи и пасте във нов прозорец. Иначе не става.
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Sreshta

Zdraweite pichove. Imam problem s PC-to i ne vlizam chesto.
              Radwam se za wtorata sreshta w Burgas, nedoidoh, Aleks znae zashto. Za poslednata za godinata ,w kraia na dekemwri, shte sam sas starata tarataika

===================
              ПИШИ НА КИРИЛИЦА !
              www.bgphoto.net/tuning-mix/
              089/ 8820032

Comment

Засега друга регионална среща според първоначалното проучване ще правим някъде около средата на Януари - дано да е подходящо времето. Street_Vagabont и Arieca_155 да се стягат да приемат гости - срещата ще е най-вероятно у тях

Comment

Надявам се да съм оправил най-сетне проблема със снимките, че ми излезе на челото... Засега уж всичко е ок, ма не знам докога ще е така

Comment

среща

Здравейте пичове! Най-после видях новия сайт на клуба с 32 бита цвят.
                    Съгласен съм за среща около или в Карнобат. Средата на януари? Само да не вали сняг. Имаме и добра отсечка за гонка !
                    Весело прекарване на празниците и внимавайте с пиенето и карането на любимите Ви коли!
                    www.bgphoto.net/tuning-mix/
                    089/ 8820032

Comment

Working...
                    X