Известие

Collapse
No announcement yet.

Бургаска група Алфа Ромео

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Бургаска група Алфа Ромео

Колеги, не знам дали тази тема е точно за този раздел, но какъв по-хубав ден от 06.12.2014г Никулден за откриване на тема за бургаски фенове на Алфа Ромео - бургаски алфисти !!!

Разбирам, че май има нужда от възраждане на групата и привличане на нови фенове, да се запознаем, срещаме и обменяме опит.

Аз не съм точно от Бургас, от Черномоерц съм, но това не пречи, нека тази тема е за всички от Бургас и региона.

Аз лично съм фен на стари коли и съответно стари модели Алфа, както се казва всеки луд с номера си

Нека всеки, който иска да се присъедини към Бургаската група, да пише тук, да се представи с две думи...
    Alfa Romeo 33 1.7 16V QV

Здравей,аз съм от Казанлък,но по голяма част от времето си прекарвам в Свети Влас. А що се отнася до сбирки винаги съм навит и при възможност бих отскачал до Бургас
    също фен на класики !
    ALFA ROMEO 75 2.0 ts
    sigpic
    Нещо което работи - не се пипа!

Comment

Първоначално публикувано от alfonso_90 Покажи съобщение
      Здравей,аз съм от Казанлък,но по голяма част от времето си прекарвам в Свети Влас. А що се отнася до сбирки винаги съм навит и при възможност бих отскачал до Бургас
      също фен на класики !
      супер колега, значи ставаме двама в групата за сега
      Alfa Romeo 33 1.7 16V QV

Comment

колега май само двамата ще си останем
        Alfa Romeo 33 1.7 16V QV

Comment

Първоначално публикувано от Pavloff Покажи съобщение
          колега май само двамата ще си останем
          Хаха аз не съм си и помислял друго
          ALFA ROMEO 75 2.0 ts
          sigpic

Comment

трябва да сме настоятелни, ако сме такива ще се получи
            Alfa Romeo 33 1.7 16V QV

Comment

хайде пишете и мен

Comment

идеално ставаме трима, групата расте расте бавно и славно, но мисля, че е добре всеки от нас да кажа каква Алфа има
                Alfa Romeo 33 1.7 16V QV

Comment

Първоначално публикувано от Pavloff Покажи съобщение
                  идеално ставаме трима, групата расте расте бавно и славно, но мисля, че е добре всеки от нас да кажа каква Алфа има
                  Е мисля че е ясно ,75,33 и 56 фл Подробности като се организираме за мини среща догодина
                  ALFA ROMEO 75 2.0 ts
                  sigpic

Comment

За сбирка и аз съм готов
                    Алфа Ромео 147 1.9 JTD 115hp - 2002г.

Comment

156 mjet 20v 2004г.

Comment

Пишете ме и мене, макар , че напоследьк не остава свободно време , ще дойда с кучката да има разнообразие

---------- Post added at 23:39 ---------- Previous post was at 23:25 ----------

Ще се обадя и на някои други приятели да дойдат, пак алфисти разбира се, които не пишат вьв форума, предполагам, че ще дойдат стига и те да имат свободно време
                        ALFA ROMEO 156 2.4 20V JTDM sportwagon ALFA ROMEO 155 Q4 300+++Ps.
                        Alfa Romeo 145 3.0V6
                        Alfa Romeo 33 1.7 16V 4x4 Аlfa spider 3.0 V6

Comment

Първоначално публикувано от Gosheto30v6 Покажи съобщение
                          Пишете ме и мене, макар , че напоследьк не остава свободно време , ще дойда с кучката да има разнообразие

---------- Post added at 23:39 ---------- Previous post was at 23:25 ----------

Ще се обадя и на някои други приятели да дойдат, пак алфисти разбира се, които не пишат вьв форума, предполагам, че ще дойдат стига и те да имат свободно време
                          Ами хайде де... Обади се какво чакаш, мога е блъсната, ама за бира съм навит винаги...
                          Alfa Romeo 166 2.0 TS '00

Comment

Абе комшийте, де изчезна бат Доко бе.Отдавна не съм го чел у форума.
                            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Тая сьбота и неделя ги отписвам ,заринах се от бараки, за следващата ако ще заформяте нещо се обадете по от рано
                              ALFA ROMEO 156 2.4 20V JTDM sportwagon ALFA ROMEO 155 Q4 300+++Ps.
                              Alfa Romeo 145 3.0V6
                              Alfa Romeo 33 1.7 16V 4x4 Аlfa spider 3.0 V6

Comment

Working...
                              X