Известие

Collapse
No announcement yet.

Мераклии за кафе утре във Варна

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мераклии за кафе утре във Варна

утре имаме малко работа във Варна. та ако някой има желание и свободно време нека да заповяда да се видим и да пием по кафе
    става въпрос утре(понеделник) към 18 часа пред стадион Варна. Имаме работа в подлеза в един офис така, че ще бъдем в района.
    ако някой реши да дойде 0894716506 ми е телефона. а иначе ще чакам до към 18 и 30 или до към без 15 пред стадиона и тръгвам обратно към русе
    ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Това е новото име на ст. "Ю. Гагарин". По- добре мисля аз да се отклониш от магистралата на отбивката за летището, като свърши отбивката има знак "Стоп", минаваш в лявата лента, минаваш под мост и точно под моста има отбивка вдясно и хващаш Околовръстното с много автосалони, Метро, Техномаркет. Караш само направо докато стигнеш светофара на ст. "Спартак", завиваш наляво и пак направо покрай стадиона, стигаш до супермаркет "Бурлекс", след него има светофар и пак направо и стигаш до ст. "Варна" . Иначе през центъра в този час ще е ад
    Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Първоначално публикувано от boian
      Това е новото име на ст. "Ю. Гагарин". По- добре мисля аз да се отклониш от магистралата на отбивката за летището, като свърши отбивката има знак "Стоп", минаваш в лявата лента, минаваш под мост и точно под моста има отбивка вдясно и хващаш Околовръстното с много автосалони, Метро, Техномаркет. Караш само направо докато стигнеш светофара на ст. "Спартак", завиваш наляво и пак направо покрай стадиона, стигаш до супермаркет "Бурлекс", след него има светофар и пак направо и стигаш до ст. "Варна" . Иначе през центъра в този час ще е ад
      Ииии как го обясни,все едно ,че има 100 метра да мине от Метро до стадион "Спартак" и готово на стадион "Варна". Да ама не.Май никога няма да стигне така.Според мен, по-добре да си кара по централния път нищо, че ще има задъствания.
      Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
      Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
      JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto

Comment

Абе стадиона ще го намерим ще ни чакат....
        аз говоря за кафето .. оставете маршрута до там
        та офертата е още в сила до довечера

Comment

Късно виждам темата.
          Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
          Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Първоначално публикувано от kris11
            Късно виждам темата.
            аз си записах номера ти от темата с телефоните .. ама не звъннах ...
            аре карай

Благодарности на навигатора Боби

затваряй те темата

Comment

Working...
            X