Няколко снимки от морска гара
Известие
Collapse
No announcement yet.
Снимки от срещата във Варна - 08.07.2007
Collapse
X
-
-
Снимките биват, ама аз ко прая при дизел пауъра. Btw днеска съм много доволен: успях да мина регистрацията в КАТ, ходих на диагностика- нула грешки, дебитомер, сонда, перфект, еърбеците не са гърмяли, ABS наред. Сега ме чакат ремъците, ролките и свещите и съм готов да се дръпна с "човека, на който може да се вярва"
Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.
Comment
-
А джантата на зелената 146-а направо цепи мракаНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от ALFA CORSEПървоначално публикувано от boianи съм готов да се дръпна с "човека, на който може да се вярва"_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthyПървоначално публикувано от ALFA CORSEПървоначално публикувано от boianи съм готов да се дръпна с "човека, на който може да се вярва"
Но за спорта, винаги бих ти показал какво прави Дизел пауър !
На Тино ако му остане мъничко време и види форума, може да коментира как не се давах на предната срещаhttp://luchi.bg/ Парапети
Comment
-
Първоначално публикувано от DiabL0Първоначално публикувано от trustworthyПървоначално публикувано от ALFA CORSEПървоначално публикувано от boianи съм готов да се дръпна с "човека, на който може да се вярва"
Но за спорта, винаги бих ти показал какво прави Дизел пауър !
На Тино ако му остане мъничко време и види форума, може да коментира как не се давах на предната среща
а също и спрямо 1.8, че представител с 2.0 нямамеAlfa Romeo 155 1.8TS
Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet
Comment
Comment