Известие

Collapse
No announcement yet.

Снимки от срещата във Варна - 12.08.07г.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от DiabL0
    аааммм... аз да питаммм...
    там на светофара, дето се бехме наредили 3-те коли, някой снима отзад.... ама се прави на луд и непраща снимките/клипчето ?
    неоспях да запоня кой и с каква кола беше... с периферното зрения видях в огледалото ... ама в момента в който тръгвах и......
    аиде не се скатавайте де...
    Няма ,бе човек. Зад вас бяха Емови с Темпрата, след тях бяхме ние. По-назад и да е снимал някой едва ли нещо ще се вижда.
    Сега пак прегледах нашите снимки, няма нищо.
    Някой размазани ги изтрих вчера, че то от високата скорост................
    Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
    Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
    JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto

Comment

ние бяхме точно зад вас и ви дишахме във врата със баба Темпра, даже си мислех да ви изпреваря, ама си викам да не се засрамите,.....че се бяхте наредии едни JTD та на светофара, и нямаше откъде да ви изпреварря, за съжаление тъкмо да направя снимката на трима ви и фотоапарата загасна, щото му свършили батериите ужас, ама изтървахте яката снимка. Иначе много яко се бяхте наредили 3 коли в една лента
      и за да сме честни твоята се изстреля най-бързо, като почти наравно с теб беше Стилото, а 145-цата най силно изпушваше, като я настъпят
      СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
      сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

Първоначално публикувано от phoenix
        ние бяхме точно зад вас и ви дишахме във врата със баба Темпра, даже си мислех да ви изпреваря, ама си викам да не се засрамите,.....че се бяхте наредии едни JTD та на светофара, и нямаше откъде да ви изпреварря, за съжаление тъкмо да направя снимката на трима ви и фотоапарата загасна, щото му свършили батериите ужас, ама изтървахте яката снимка. Иначе много яко се бяхте наредили 3 коли в една лента
        и за да сме честни твоята се изстреля най-бързо, като почти наравно с теб беше Стилото, а 145-цата най силно изпушваше, като я настъпят
        За твое сведение колега, на светофара 145-цата тръгна на обороти на празен ход. Просто нямаше как да се съберем 3 коли на едно платно. Предпочитам да карам по внимателно. Който иска да се доказва, си има места за тази цел. Ако бяхме тръгнали да се дърпаме поне един щеше да е извън пътя. А все пак не сме се събрали да си правим мръсно - нали?
        sigpic
        Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
        Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

ето кой е бил с фотоапарата..... язък... щеше да стане голяма снимка
          то фията нали беше с разни тракшън контроли... едно друго...
          а 145-цата вади Убийствен звук !! като ме изпреварии и
          нормално е според мен да пуши след чипване !! всяко предимство си има и недостатъци !
          http://luchi.bg/ Парапети

Comment

Първоначално публикувано от pinifarina
            Първоначално публикувано от phoenix
            За твое сведение колега, на светофара 145-цата тръгна на обороти на празен ход. Просто нямаше как да се съберем 3 коли на едно платно. Предпочитам да карам по внимателно. Който иска да се доказва, си има места за тази цел. Ако бяхме тръгнали да се дърпаме поне един щеше да е извън пътя. А все пак не сме се събрали да си правим мръсно - нали?
            Спор няма.... дори аз мислех да отстъпя в последствие... ама като видях че нетръгна и продължих...
            а бе важното е да става лудницата и да се забавляваме яко !

Comment

абе каквото и да си говорим с темпрата щях да ви изям и тримата най-отляво през насрещното, само ми трябваше да натисна НОС-а , ама се отказах, трябваше да прибера фотоапаратчето Нищо лично, не съм искал да обидя никой, и трите колици са супер, искам и аз Алфа, ама 156, може и Капа пак 2,4 JTD, че баба Tempra, много слабичка с този малкия мотор.
              СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
              сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

Бе стига сте се превъзнасяли по тея дизели, бе Аман от такива като вас! Одимяли сте района. Затова имаше такъв пушек над града като се прибирах по Аспарухов мост :P

Иначе ми е интересно зелената 145-ца как се държа, сравнена с 156-цата на Диабло и стилото, което предполагам е на колегата 9966 и е вече с чип
                _______
                146 JTD - ex
                Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Еми ще одимят района я то T.S. не кади като кюмюр .
                  А и T.S. се е доказал като бегачка нема за каде да се пъним , то за това и бяхме затворили колоната
                  Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                  Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                  Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
                    Иначе ми е интересно зелената 145-ца как се държа, сравнена с 156-цата на Диабло и стилото, което предполагам е на колегата 9966 и е вече с чип
                    ами какво да ти кажа, 1-во стилото е без чип ! 2-ро 145-цата много бяга ! 3-то аз не се давах, въпреки че карах до 3 000 оборота
                    иначе от мен пушек неможеш да видиш
                    а относно тея счупени дизели, аз лично се чудя кои кара такива коли още... тва дизела не е като колата... това е нещо по-съвършенно

Comment

вие май лудницата си я правите тука във форума
                      Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

Не знам дали само във форума, ама като бях с 146-та по Аспарухов мост карах 140км/ч, а другите /те се знаят/ ме изпреварваха като пътен знак. А всички варненски баби са фенки на DiabL0
                        Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Браво колеги супер среща сте спретнали, много градове трябва да се учат от вас.

п.с И спазвайте правилника, какви са тези 140 км/ч ?
                          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

ами друдата среща да я направим на магистралата и да видим коя кола колко варви

Comment

Първоначално публикувано от boian
                              Не знам дали само във форума, ама като бях с 146-та по Аспарухов мост карах 140км/ч, а другите /те се знаят/ ме изпреварваха като пътен знак...
                              Кажи си, кажи! Ще ти олекне. И за баира преди Кичево им разкажи! Нека знаят

Първоначално публикувано от pr_00f
                              ..п.с И спазвайте правилника, какви са тези 140 км/ч ?
                              Тя толкова не можеше да вдигне, бе, споко
                              _______
                              146 JTD - ex
                              Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

ама тука колегите са много силни пък на срещата като чуха за гонка и се изпокриха

Comment

Working...
                                X