Първоначално публикувано от emilio
Известие
Collapse
No announcement yet.
Варна и Добрич на среща - дискусия
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от untypedпо добре е ние да дойдем до варна порадито простата причина, че сме по малко или най- добре е наистина да се засечем на стожер ?
аз лично мисля, че ще е по-добре ние да дойдем в Добрич точно защото сме повече, а и сме по-организираниFiat Coupe 2.0 16V
Comment
-
Първоначално публикувано от coupeПървоначално публикувано от untypedпо добре е ние да дойдем до варна порадито простата причина, че сме по малко или най- добре е наистина да се засечем на стожер ?
аз лично мисля, че ще е по-добре ние да дойдем в Добрич точно защото сме повече, а и сме по-организирани), за туй си поводи за разходки ...
Comment
-
[quote="spe4elist
Не знам дали варненци сме по-организирани, но си мисля че повече ни сърбят петичките (на десния крак), за туй си поводи за разходки ...[/quote]
трябва много да се внимава вече, че ми писна да чувам кой се пребил, кой починал, да гледам катастрофи по пътищата и т.н.
ВНИМАВАЙТЕ ПОВЕЧЕ, КОЛЕГИ!!!
Хайде да ходим в Добричтова за събота и на мен ми хареса
Fiat Coupe 2.0 16V
Comment
-
Добрич са сериозни и са го доказвали.
За последните 2 месеца не знам, защото и аз отсъствах, но преди това редовно си имахме гости от Добрич на срещите.
Затова сега няма да е никак зле да им върнем жеста, както се казва на тяхна територия
Веднъж, но качествено ... тоест количествено
Да се уговорим кога ни е удобно и да отиваме
Кви дълги маси, кви 5 лева?ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98
Comment
Comment