Известие

Collapse
No announcement yet.

Варна и Добрич на среща - дискусия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• бройте и мен за метро в 12ч с удоволствие ще се разходя

искам Емо и Мария да водято колоната!

Заслужават си го с добрия избор на кола! и чакането си заслужаваше май за тях
    Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

• аз ще дойда към 12 и 30

Comment

• пишете ме и мене там ама до добрич ще трябва да се возя при някои ако има някои добре настроен в неделя по ебед да ме вземе при него ще почерпя няма как да доида с моита кола щото и се случиха малко случки
        http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219775
        ALFA ROMEO 145 1.6TS

Comment

• Първоначално публикувано от iskrev
          пишете ме и мене там ама до добрич ще трябва да се возя при някои ако има някои добре настроен в неделя по ебед да ме вземе при него ще почерпя няма как да доида с моита кола щото и се случиха малко случки
          с теб се разбрахме, ако всичко е наред ще си с мен...
          освен ако нещо неискаш да се возиш при мен
          http://luchi.bg/ Парапети

Comment

• нас ни бройте само до Метро....за съжаление няма как да кажем на шефа да си гледа работата...щото шефовете сме ние , а излезе работа и трябва да се свърши и няма как. ще има време само до метро, а и трябва да покажем красавицата
            СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
            сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

• 0883329235--> tui nomera na UNTYPED zvunete mu ko vii trqq nema net toi .. poradi loshite meteorologchi usloviq
              ПуНтoTo....

Comment

• опа нета дойде
                ако някой го интересува точното място час и дата звънете на 0883329235
                псссс

Comment

• Има ли сняг в Добрич?
                  Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

• Защото във Владиславово вече има
                    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• ами да вали си здраво ама сняг ли ще ни оплаши
                      псссс

Comment

• някой сме с летните гуми още, ама да се надяваме че няма да има проблеми...
                        все пак и дизел караме
                        http://luchi.bg/ Парапети

Comment

• Първоначално публикувано от DiabL0
                          някой сме с летните гуми още, ама да се надяваме че няма да има проблеми...
                          все пак и дизел караме
                          то поне ако ще пада сняг да падне хубав, че да се въртя малко
                          бтв вие последно колко сте и към колко ще се на входа на д4 ?
                          псссс

Comment

• Колко сме и кога ще се разбере след Метро . Очаквайте включване
                            Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

• ...хайде бе,не подгрявате ли вече...
                              156-2.4-JTD-99;
                              156-2.4-JTD-SW-01;

Comment

• искам да се извиня на всички варналии, които наистина са сериозни хора за моето и на някои други отсъстващи от добрич..тъкмо излизах от нас и ме грабнаха за простотии...
                                псссс

Comment

Working...
                                X