Първоначално публикувано от sunny2006
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи във Варна
Collapse
X
-
alfa romeo GTV-82
-
За съжаление си много прав . Доста им се вдигна напоследък .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеккаъв ще е дрес-кодът - зимни или летни гуми?Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
Lancia Ypsilon '02
Comment
-
Е сега се прибирам,в града се кара супер спокойно
Пътищата са почистени
Утре ,ако имам възможност ще мина да се видим“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеккаъв ще е дрес-кодът - зимни или летни гуми?
И вериги за колитеНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеЕ сега се прибирам,в града се кара супер спокойно
Пътищата са почистени
Утре ,ако имам възможност ще мина да се видим
Може и заради летните гуми да е било донякъде...знам ли_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
на какво се дължи липсата на зимни гуминякои не са привърженици на зимната гума, да не би и при теб да е така?
Comment
-
Първоначално публикувано от Каз Свилен Покажи съобщениеНа туй студено време (белким се съберем?) ще е хубаво да се посгреем край някоя печка, нали?
...ха,Добре си се заварнал
Надявам се да се видим,в туйвреме.
Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 10.2001
------------------------------------------
Comment
Comment