Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• didofurnira

ако е на пистата чакайте гости
    ще я поотпуша малко колко е място 15-20 мин.
    alfa 155 1.8TS '93/ BRC/ ME + АП

Comment

• boian време е и аз да зема книжка

Comment

• Първоначално публикувано от NIGHT^WALKER
        boian време е и аз да зема книжка
        Недеи бърза да се радваш,най вероятно ше те скъсат на кормуване

Иначе-аз пак съм на работа тая неделя

Comment

• Аз не знам правилника значи още на листовките ще ми видят сметката
          Аз ще гледам до към 18,10 да дойда.

Comment

• [quote="NIGHT^WALKER"]Аз не знам правилникаquote]
            Ми и аз не го знам много. Като има табела 50 значи трябва да мина с не по-малко от 100
            Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
            Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

• То 50, ама в мили и е минимално допустима скорост. А, beer, кога ще покажеш Пунтара ?
              Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

• Първоначално публикувано от boian
                А, beer, кога ще покажеш Пунтара ?
                Неделя 17.30ч кортиг писта Виница!Ще показвам !Тоя пъ 100% ще съм там!

Comment

• Вече сам и аз в Варна колеги, и ще идвам всеки пат когато не сам на работа. И да ви са оплача още на третия ден тука и ченгетата на златните ми взеха талона на колата, щот не съм минавал технически преглед.УЖАС И да ви питам някой знае ли дали мога да го мина тука в Варна или трябва да си ходя до Стара Загора за тая глупост? и да ми кажете каде да го мина де?!
                  Някой ако види синя Алфа с регистрационен номер СТ0005АХ да свирка.Тва сам аз.
                  145, 1.6 I.E. Boxer
                  Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
                  Subaru Legacy 2.5

Comment

• Не би трябвало да е проблем да го минеш тук. Аз наскоро си го минах в Бургас
                    _______
                    146 JTD - ex
                    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Първоначално публикувано от yo
                      :И да ви са оплача още на третия ден тука и ченгетата на златните ми взеха талона на колата, щот не съм минавал технически преглед.УЖАС И да ви питам някой знае ли дали мога да го мина тука в Варна или трябва да си ходя до Стара Загора за тая глупост? и да ми кажете каде да го мина де?!
                      Taлон имаш ли ? Ако имаш свиркай и дивай в понеделник да те уредим.
                      Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
                      Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

• Нали днеска 17.30ч на пистата? А ако вали къде
                        Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

• Понеже съм в тоя район мога да кажа че за в момента се очаква дъждец. Дано да е поне като вчера да вали 2 часа и после ни лук яло ни лук мирисало. Ако вали ще слезем долу в барчето на картинга там е закрито поне няма да ни вали. Ако някои предложи друго да казва макар че може да има хора дето ше идват на пистата и да вали и да не видят какво сме писали тука.

Comment

• На пистата,на пистата!Ако вали ще му мислим на място.Историята помни и по тежки моменти Един летен дъждец не мой на изплаши

То май току що се изваля!И до 17.30 никой няма помни че е валяло!

Comment

• И аз така мисля за това сега отивам да напрая и един плаж на кабакум пък ако ще и порой да вали. Само да няма град
                              17.30 съм на линия лепнат на предния капак на едно Пунто

Comment

• Що бе, ще го разкостваме ли

Comment

Working...
                                X