Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• То бива, бива ... ама чак такове биване не е било! Само една червена трийстройка ми е свидетел!

Отменям срещите до края на летния сезон или до второ нареждане!!!

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
      То бива, бива ... ама чак такове биване не е било! Само една червена трийстройка ми е свидетел!

Отменям срещите до края на летния сезон или до второ нареждане!!!
      хах, един път да се излъжеш и гледай какво става . Аз мислех, ама като ударих една бира с формулата и ме домързя
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
      ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Съжелявам че не успях а доида на събирането,но на 11.08.2013
        Мисля че ще доида.нали тогава ще се набирате пак?
        Да си алфист е най-голямата мания:Alfa Mito 1.4 TB,Alfa 166 TB V6 ,Alfa 164 super 2.0 T.Spark 8v, Alfa 145 1.6 T.S., Alfa 145 1.4 T.S., Alfa 145 QV 2.0 16v T.S., Alfa 156 2.0 16v T.S.,Alfa 155 1.8 T.S 8v, Alfa 155 1.8 T.S 16v

Comment

• Еми тъй е лятото - кой дрисък го фанал , кой залепнал за бирата, кой се е закотвил на плажа...
          Не му се брои Роска, няма снимков доказателствен матрял...., освен ако не се обади трийстройкаджията.
          Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 16:55.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
            Еми тъй е лятото - кой дрисък го фанал , кой залепнал за бирата, кой се е закотвил на плажа...
            Не му се брои Роска, няма снимков доказателствен матрял...., освен ако не се обади трийстройкаджията.
            Дам, съгласен съм с теб.
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
            ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

...
              Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
              Дам, съгласен съм с теб.
              Чшшш, двамката, забравяте кой съм и лесно мога да ви уредя почивки Няа се е**вате със старшия! Is that clear?!?

Comment

• Е, поне ще е с връзки.

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                  Чшшш, двамката, забравяте кой съм и лесно мога да ви уредя почивки Няа се е**вате със старшия! Is that clear?!?
                  По-добре ни уреди бира на РедРок-а - некак си ми се вижда по-приятно . Даже ако държиш, може да минеш да ни вземеш с двойката, че да видим и ние какво е кола.

Comment

• Уговорихме се - двойката от мен, бирите от вас!

Comment

• Мдаа, и едни хубави гъбки в масълце правят.За бирите съгласен

Comment

• Ами хайде де-кога ?
                        AR-155 ,1.8 TS...Rosso 130

Comment

• Питай регионалнио, инак ще ни прати на почивка за своеволие.

Comment

Питай регионалнио, инак ще ни прати на почивка за своеволие.
                            ... и неуважение към висшестоящите

Comment

• Спамери

Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
                                Спамери

Я, моля! Темата си е за лаф и раздумки по военнофлотски! Виж - ако вземем да си дрънкаме за жътъдъта-мътъдъта, тогаз бирата е друга!

Пък да вземеш и ти да се дотътриш до Червените камъни, щото ако те срещна на улицата, може и да не ти позная физиономията

Comment

Working...
                                X