5 литра вино и литър кайсиева съм приготвил, мисля и за 2-3кг ребра за барбекю, краставички, туршия .... има ли инфо колко човека се очаква да уважат сбирката за да корегирам доставката?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи във Варна
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от Tinoto Покажи съобщение5 литра вино и литър кайсиева съм приготвил, мисля и за 2-3кг ребра за барбекю, краставички, туршия .... има ли инфо колко човека се очаква да уважат сбирката за да корегирам доставката?
Не се престаравай че другите няма да могат да се включатLast edited by pininfarina; d.m.y г., 20:00.sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
Първоначално публикувано от boian Покажи съобщениеНа Бриколаж-а?Alfa Romeo GT 2.0 JTS
Alfa Romeo 146 1.6 TS - ex
Fiat Brava TD100
Comment
-
така като гледам , днес никой няма да дойде заради ледените пътища.
изтървахме представянето на новата клубна колаAprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
Lancia Ypsilon '02
Comment
-
То и без туй нафтите няма запалят, пък другите дет нямат проблема на нафтите сигурно са заседнали на греяно вино.Като гледам през джама главните пътища са чисти ама колата ми е добре опакована в лед.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от KirilSol Покажи съобщениетака като гледам , днес никой няма да дойде заради ледените пътища.
изтървахме представянето на новата клубна кола
Аз забравих, че има среща, а почти два часа се борих с ключалките и леда, за да успея да вляза и да я подкарам.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
Comment