Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За 8-ми не знам дали ще съм свободен. trustworthy, ако ще ходиш до Бургас тази събота, обади се да ти дам кинти ......, за джантите, де!
    Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

• Първоначално публикувано от boian
      ...trustworthy, ако ще ходиш до Бургас тази събота, обади се да ти дам кинти ......, за джантите, де!
      Е нещо за психоалалитика ми няма ли да има
      _______
      146 JTD - ex
      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• аре де

http://www.facebook.com/VenturaGarage
        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Привет от мен. Тази седмица ще ли се събираме, и ако да - къде. Чета тук за едно ходене до Бургас, ама ще го има ли, или ще е на друга дата ... На мен тази седмица ще ми се съберат 3 лашкания по баирите Обзор - Слънчв бряг
          Pininfarina, аз съм ти обещал нещо ...
          Настояща: Rover RT Di. Ох - нафта, ох - кеф ... засега

Бивши:
          Rover RF 1.4 Si / Renault Cangoo 1.9 D ... служебната

Comment

• Ми така като гледам май следващата ще е ходенето до Бургас?

Пък и ако се ходи трябва да е по-ранен час, а не 17:30?
            Alfa Romeo 155 1.8TS
            Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

• И аз така мисля за ходенето до Бургас. Ако искате наистина да стане организирано трябва предварително да се уговорим и да стане в по ранен час. За събирането както предложиха колегите ако искате пак да остане в 17:30 на морска гара а оттам ще видим. А за chefo77 наитина не се сещам какво ми е обещал . Сигурно пак за гонки нещо сме говорили.
              sigpic
              Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
              Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

• Първоначално публикувано от pinifarina
                А за chefo77 наитина не се сещам какво ми е обещал . Сигурно пак за гонки нещо сме говорили.
                Обещах ти да пробваш колата, нали искаше да я пробваш
                Значи последно - извинявам се, че питам като идиот - утре в 17.30 на Морска гара си остава, така ли?

Бивши:

Comment

• утре в 17.30 на Морска гара си остава, така ли?
                  Еми според календара така се пада последната седмица на месеца
                  Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                  Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                  Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• 10x, там съм значи. Освен ако не сте почнали да гоните с колове тия с ФИАТ-ите
                    pininfarina, имаш ЛС.

Бивши:

Comment

• Първоначално публикувано от chefo77
                      10x, там съм значи. Освен ако не сте почнали да гоните с колове тия с ФИАТ-ите
                      pininfarina, имаш ЛС.
                      Споко,утре и аз ще намина!Ако някой лош алфист те закача ще ми кажеш на мене :

Comment

• Колеги, съжаляван че неможах да дойда на срещата, но не бях в града и се прибрах преди малко. Надявам се да сте изкарали добре. Ще чакаме снимки от срещата.
                        sigpic
                        Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                        Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

• Давайте да се разбираме за идната неделя...... кога и как....

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                          Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• 2 септември имаш предвид, нали? Давайте да даваме, че няма време!
                            _______
                            146 JTD - ex
                            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• какво, какво за 2-ри септември аз все нещо не съм разбрала...
                              Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

• а за завоите Обзор- Слънчев бряг ... минах ги вече 5 пъти след като спря да ми загрява колата и с удоволствие ще пробвам пак. дано да има пак някое SLK да го изтормозя
                                Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

Working...
                                X