Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дори се замислям да удостоя мероприятието с присъствие на моята усоба
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• здр колеги аз съм от русе иска ми се да доида на жашите срещи че съм в варна но не знам каде са кои ден и от колко часа ще се раджам ако някои ми кайе благодаря предварително

Comment

• Паркинга на Терапевтична болница Света Ана знаеш ли го къде се намира и метан станцията до нея ?
        Ако знаеш в 17;30ч се събираме там .
        ТУК има карта
        Ако не знаеш и не може да се ориентираш пиши ще измислим нещо .
        Last edited by Sunny; d.m.y г., 17:59.
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• само да уточниш коя болница точно че си писал света ана а на картата е света марина и утре ще се събирате ли благодаря

Comment

• Първоначално публикувано от siso22 Покажи съобщение
            само да уточниш коя болница точно че си писал света ана а на картата е света марина и утре ще се събирате ли благодаря
            'Света Марина' си е. Бърка ги малко двете светии колегата, но той и с горивата е в голяма грешка, така че му е простено - човешко е
            _______
            146 JTD - ex
            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Еми тогава утре ще се видим, ако успея да ви открия

Comment

• Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                'Света Марина' си е. Бърка ги малко двете светии колегата, но той и с горивата е в голяма грешка, така че му е простено - човешко е
                Чшшш, айде пак - нафта, та дрънка ...

---------- Post added at 20:06 ---------- Previous post was at 20:03 ----------

Първоначално публикувано от siso22 Покажи съобщение
                Еми тогава утре ще се видим, ако успея да ви открия
                До пътА има огромен паркинг със 100 Алфи, не знам как Няма да ни откриеш!?!

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение

До пътА има огромен паркинг със 100 Алфи
                  Бреййй?!?! Че те станали повече от голфовете вече Ако я измия и аз ще се опитам да дойда, все някога трябва да има първи път.
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                  ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Хм ... в грешка а ?
                    Ела утре да ти проведа една лекция на тема бензин <> дизел
                    Ако и Иво дойде гаранция ще сме ти промили мозъка .

Иначе Благодаря ,че си ме поправил за болниците . Ами бъркам ги .

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                      Хм ... в грешка а ?
                      Ела утре да ти проведа една лекция на тема бензин <> дизел
                      Ако и Иво дойде гаранция ще сме ти промили мозъка .
                      Остави, че и аз май ще влизам скоро в една НЕнафтова схема

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                      Иначе Благодаря ,че си ме поправил за болниците . Ами бъркам ги .
                      Важното е да продължаваме да ги гледаме от външната страна на оградата
                      _______
                      146 JTD - ex
                      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Остави, че и аз май ще влизам скоро в една НЕнафтова схема
                        Алилуя

Comment

• Знам си аз ,че тия забежки по служебен път ще те доведат в правата вяра .

Амин .
                          Last edited by Sunny; d.m.y г., 20:57.

Comment

• Големи спамери,голямо нещо...
                            По темата:днеска мисля и аз да прескоча
                            Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
                            Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
                            Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
                            Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
                            Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

• Абе ... на 13ти разбрах щяло да има обща среща с Рено клуба?
                              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Я сподели и с нас ?
                                Днес имаше полуобща с WV

П.С. Чакаме фотографите

Comment

Working...
                                X