Така казаха на срещата на Рено , друго не знам
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи във Варна
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениеТака казаха на срещата на Рено , друго не знамНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Затова преместихме срещите на терапията ...........
Преди бяха на Морска Гара .
Останалото е само спомен .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениеАми да, най-добре го банни от Рено форума
Comment
-
Първоначално публикувано от me_to_u Покажи съобщениеАко може и един от "старите" почитатели да присъства на сбирките(отново), ще се постарая да дойда на 13-ти...
Ще гледам и аз да дойда в неделя_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеЕ как бе! Ти си от старите ВИП-ове. Надявам се, че си купил някоя лъскарка пак
Ще гледам и аз да дойда в неделя
най много а фърли некоя дюза на патя
наздраве Пламене много поздрави на ВАРНЕНЦИ от ПАЗАРДЖИК155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщениетвоето JTD ще стигне ли до срещата бряТо е мощен автомобил за дълги разстояния по принцип. Да не се впускам на всеослушание в детайли с колко пердаших по магистралата последния път
Оооосвен това купих наскоро и един бензин с по 4 клапана на цилиндър и верижка
Наздраве и на вас! А тоя Наско стига сте го карали да бачка по толкова много бе ! Пратете го по нашия край да отдъхне малко - да сипе 10-15 кила нафта в жтд-то и да идва насамLast edited by trustworthy; d.m.y г., 23:06._______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеМоето жтд стига и от Варна до Пазарджик, както ти е известноТо е мощен автомобил за дълги разстояния по принцип. Да не се впускам на всеослушание в детайли с колко пердаших по магистралата последния път
Наздраве и на вас! А тоя Наско стига сте го карали да бачка по толкова много бе ! Пратете го по нашия край да отдъхне малко - да сипе 10-15 кила нафта в жтд-то и да идва насам
хахахха
а доколкото за наско ,а бе земети си таз варненка бре
она шъ го умори...шъъъът тихо да не ме чуе
Ася
---------- Post added at 20:22 ---------- Previous post was at 20:21 ----------
па и по магистралата знам с колко си карал 20 30 по завоите с 11
---------- Post added at 20:41 ---------- Previous post was at 20:22 ----------
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеМоето жтд стига и от Варна до Пазарджик, както ти е известноТо е мощен автомобил за дълги разстояния по принцип. Да не се впускам на всеослушание в детайли с колко пердаших по магистралата последния път
Наздраве и на вас! А тоя Наско стига сте го карали да бачка по толкова много бе ! Пратете го по нашия край да отдъхне малко - да сипе 10-15 кила нафта в жтд-то и да идва насамс 15 кила нафта я,,,,,,, мммм най мнооо до Стара Загора да стигне
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
Comment