И аз исках да дойда, ама ме върза майстора с дограмата. Каза че ще дойде в 17ч. а дойде в 18
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи във Варна
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ALFA CORSEНа Бенковски - пак аз. Дори ти махнах, останах с впечатлението, че ме видя. Пък и това беше ден-два след срещата и вече се познавахме.
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
-
Aз съм на среща в неделя на паркинга на пазарчето до ХЕИ от 18 часа .Да не съвпаднат времената !!!Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
-
Първоначално публикувано от NIGHT^WALKERСрещу Лучаното ли или направо на паркинга на ЛучанотоАlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Comment
-
[quote="NIGHT^WALKER"]На мене ми е все едно в колко часа. Да го кажем обаче в 18 и ако има други предложения да се кажат.
Абе май не четете ,ч е от 18часа съм зает Не мога да нося 2 дини едновременно.Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Comment
Comment