If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
жалко Токи4а снимал некакъв сериал в Турция ,
иначе щеше да го доведем и него !
Той да внимава в Турция му кажи че ....
Да не се вкарва в некви филми
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Преди малко не успях да тръгна от плажа, без помощта на двама юнака, бутайки. Влизам, натискам копчето-трънки. Мятам мултицет-а, всичко ОК. Подавам директно захранване на стартера-трънки. Та ако успея да си поправя(ако може) стартера утре(отворен магазин?) ще дойда. Иначе ще е интересна гледка да ме бутате после от Терапията да се прибера
Колеги, кажете кога правите срещите че от толкова много страници изписано не ми стана ясно кога и къде се събирате?
От 11.07. ще съм малко на почивка до Варна и ми се иска да ви навестя ако има някаква среща
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Колеги, кажете кога правите срещите че от толкова много страници изписано не ми стана ясно кога и къде се събирате?
От 11.07. ще съм малко на почивка до Варна и ми се иска да ви навестя ако има някаква среща
Тиииии нали ми имаш телефона. Обади се и да те водя!
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака
Ваше Преосвещенство .
Ние се водим от светлият Ви пример относно посещаемостта на срещите .
Joker : Вихрен е името .
Мани мани . От как по служба минах в "правата вяра" не искам в огледалото да се погледна
Човек когато очаква да се развърти и да тръгне да върви то забива суратя и иска следваща предавка
Comment