If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тоше направо ми четеш мислите. И аз това щях да предложа за другата неделя. Само че мисля направо там да се съберем има си паркинг на който ще се съберем който иска да кара ще кара а другите може да седнат в барчето. Предлагам часа да е към 17 да е по светло и да си направим по хубави снимки. Очаквам и други мнения.
Не ми съвпада часа и деня.Всяка неделя съм на VW среща от 18 часа.
Трябва да летя , не че не може самолета ама много гад има .
До Пловдив и обратно без поражения въпреки ордите от куки , вчера без малко да ме опънат на крайезерният път
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S. Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Ами освен да го направим 16 часа или малко по-късно пак. Кога минавахме с един час напред. Ако не вали и е топло по принцип на картинг пистата като че ли е по-хубаво на прожектори, поне на мен ми харесва повече (не че съм ходил много). А за снимките ... ако има някакъв статив (моя е малък).
Последно за кога остава срещата?
Тъй като останах с впечатлението, че повечето могат по-късно пак 19-19:30 като предния път удобно ли е на всички (картинг пистата на разклона за виница)?
Последно за кога остава срещата?
Тъй като останах с впечатлението, че повечето могат по-късно пак 19-19:30 като предния път удобно ли е на всички (картинг пистата на разклона за виница)?
Искам да знам и вие какво мислите за да знам какво да пиша при нас. Да не се получи разминаване. И аз предпочитам да е по рано 16-17 часа ама то няма да има как да се угоди на всички. Така че мислете и казвайте на време.
Чета писаното по темата ама няма развитие до сега.
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S. Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
OK обаче до 18 часа трябва да съм се изнесъл до Мамбото.
Comment