Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Еми аз мисля да намина с едни приятели, но няма да я мия
    Alfa Romeo 147 1.8 Една сбъдната мечта!
    146 1.4 - Темпераментната друсалинда
    Fiat Punto 1.2 - Сефтака

Comment

• Здр. колеги
      Аз съм от Добрич и имам желание да дойда на ваше събиране Ако се събирате повечко ми кажете къде и кога

Comment

• Всяка втора и последна неделя на месеца на паркинга под Терапията(болница св.Марина),от 17:30 часа са срещите

Comment

• В това гадното време днеска май ще наблегнем на формулата..
          Alfa Romeo 147 1,6TS 120CV

Comment

• Може да променим мястото на срещата...
            Alfa Romeo 147 1.8 Една сбъдната мечта!
            146 1.4 - Темпераментната друсалинда
            Fiat Punto 1.2 - Сефтака

Comment

• Що, бе? Кво му е на мястото?!?

Comment

• Перфектно си е мястото .
                Къде ще намериш свободен паркинг за толкова коли .
                То и толкова коли се събират вече де ама това е тема на един друг разговор ,че е сега Mr.Benzin ще ме захапе за дето измених на правата вяра и се подлъгах по проповедите на Негово Светейшество .
                Само Алфи и желание за посещения да има .

Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
                  Перфектно си е мястото .
                  Къде ще намериш свободен паркинг за толкова коли .
                  То и толкова коли се събират вече де ама това е тема на един друг разговор ,че е сега Mr.Benzin ще ме захапе за дето измених на правата вяра и се подлъгах по проповедите на Негово Светейшество .
                  Само Алфи и желание за посещения да има .

Ще те хапя не, ами направо ще ти изям черния дроб. Суров! Половината от вас си разпродадохте бензиновите алфи и си накупихте разни прусарски дизели. Засрамете се и си посипете главите с пепел и сажди от дизел ...

Btv Имам един приятел в мод управата на този форум, ще ви издействам дълги и сурови наказания за тези ваши прегрешения ...

Упс, май и той е в отбора на предателите

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                    Ще те хапя не, ами направо ще ти изям черния дроб. Суров! Половината от вас си разпродадохте бензиновите алфи и си накупихте разни прусарски дизели. Засрамете се и си посипете главите с пепел и сажди от дизел ...

Btv Имам един приятел в мод управата на този форум, ще ви издействам дълги и сурови наказания за тези ваши прегрешения ...

Упс, май и той е в отбора на предателите

Alfa-та не съм я пурдал бре ... ама ремонта й е в повече отколкото тя струва да я ева ... пък и автоматика ако знаеш какъв гевезелък ееее
                    То тоя твоя приятел го знаем и ние
                    Пък и тоа CDI матор и стари гуменки ако му турна в резервоара и тях ще гори да му се не види и дизела и чудото
                    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Съни,тия CDI имат ли оборотомер или са традиционно с часовник да гледаш с колко закъсняваш за там накъдето пътуваш?

Comment

• Гледам тука си приказвате, че викам да се включа Вчера/онзи ден пътувах от/за София. за 5 и 5.5ч стигнах съответно. Но ми изгори страшно много - 5/100. Тея дци-та явно си горят по повечко. Ще я водя на диагностика - сигурно свещи, ламбда сонда, стъпково моторче ще да е
                        _______
                        146 JTD - ex
                        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
                          Съни,тия CDI имат ли оборотомер или са традиционно с часовник да гледаш с колко закъсняваш за там накъдето пътуваш?
                          Абе има някакъв часовник там с три стрелки - швабска му работа

Comment

• Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                            Ще я водя на диагностика - сигурно свещи, ламбда сонда, стъпково моторче ще да е
                            Чукай на дърво - че с тая хубава лукойлска нафта, хит на пазара на авточасти са дюзи комън-рейл, а комплекта ти струва колкото 2-3 туинспаркови 156ци или една фейслифтова JTS ...

Comment

• Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                              Гледам тука си приказвате, че викам да се включа Вчера/онзи ден пътувах от/за София. за 5 и 5.5ч стигнах съответно.
                              Нещо си се объркал приятелю, това не е секцията "Хумор, сатира и забава".
                              Alfa Romeo GT 2.0 JTS
                              Alfa Romeo 146 1.6 TS - ex
                              Fiat Brava TD100

Comment

• За да премахнем съмненията за "хумор, сатира и забава", ще спомена че средната скорост отиване+връщане+малко градско в София отиде 90 км/ч. Твин спаркът може да го направи това ако няма междинни спирания за смяна на дебитомер, свещи, ламбда сонда и други, които се сменят на под 400 км интервал

Аааа и мисля да огранича възможността за писане в темата на тези, които имат под 3 присъствия на година на срещите
                                _______
                                146 JTD - ex
                                Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Working...
                                X