If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За да премахнем съмненията за "хумор, сатира и забава", ще спомена че средната скорост отиване+връщане+малко градско в София отиде 90 км/ч. Твин спаркът може да го направи това ако няма междинни спирания за смяна на дебитомер, свещи, ламбда сонда и други, които се сменят на под 400 км интервал
Аааа и мисля да огранича възможността за писане в темата на тези, които имат под 3 присъствия на година на срещите
Подобно изказване е присъщо само за човек който НИКОГА не се е качвал на твин спарк - освен на пасажерското място
Ваше преподобие - но нали така бихте ограничили и собствените си писания в темата
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
За да премахнем съмненията за "хумор, сатира и забава", ще спомена че средната скорост отиване+връщане+малко градско в София отиде 90 км/ч. Твин спаркът може да го направи това ако няма междинни спирания за смяна на дебитомер, свещи, ламбда сонда и други, които се сменят на под 400 км интервал
Аааа и мисля да огранича възможността за писане в темата на тези, които имат под 3 присъствия на година на срещите
алилуя
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
Ти депутат в рено кога си виждал? Се в МВ като теб пътуват.
Под прикритие той бре
Ще ходи с колело на работа а с Реното само когато вали .
Тиии за Соломон Паси не си ли чувал ? Той с Трабант беше
За да премахнем съмненията за "хумор, сатира и забава", ще спомена че средната скорост отиване+връщане+малко градско в София отиде 90 км/ч.
Падре, не позволявай на сатаната да те въведе в дълбока заблуда. Тези дяволски творения - бордкомпютрите, са създадени с една-единствена цел - да заблудят и приспят съзнанието на верващите, че са направили "правилният избор" ...
Но за едно си прав - твинспаркът не може да поддържа оборотите и средната скорост на дизела, бил той и dCI ... Както всички знаем, TS започва от 3000 rpm, а дизела - там приключва ...
Аз съм самозабравил се модератор. Мен рестрикции не ме ловят
Че си поговорим в неделя в Мускетарите, повечко пари носи.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Ей момчета какво ще кажете за 1 извьнредна среща тази Неделя на паркинга на терапията към 17:30
sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment