А днес някой нещо?Ся вече е правилната дата.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи във Варна
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от СССР Покажи съобщениеEеех, голяма навалица на паркинга, място не може да си намери човек да паркира. И нито един дизел._______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеНакъде отива този свят!!!Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщениеА на времето как правехме по две срещи - в 15;30 и 17;30 в един денИ беше пълно с дизели
_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеНалиИ беше пълно с дизели
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Да бе
Ама дали се е разбрал с Обама арабите ?
Че те са на друго мнениеНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеТой и сега няма, ама по-добре да не му казваме, че явно не го знаеПо-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеТой и сега няма, ама по-добре да не му казваме, че явно не го знае
Това, което знам е, че съм тунингован с чисто нова ръчна спирачка и мога да се пусна с всяка дизелова алфа ... Но само при едно условие: аз да съм с дръпната ръчна спирачка, за да не е толкова умопомрачителна разликата
Comment
-
Първоначално публикувано от СССР Покажи съобщениеEеех, голяма навалица на паркинга, място не може да си намери човек да паркира. И нито един дизел.Alfa Romeo 155 1.8TS
Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet
Comment
Comment