Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• През Април на магистралата нова лента ще правят-само за Рено
    AR-155 ,1.8 TS...Rosso 130

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
      Eeee, ти пък сега - Провадия ... !

Вдигнал ги е за кратко, по баира надолу от Повеляново до Девня ... След това е влязъл в нормален ритъм 85 - 90 ... С тоз мотор - толкова ...
      Вдигнал не вдигнал - важното е че след това мотора му не е родил
      sigpic
      Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
      Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Въобще не се учудвам - 3 градуса е, над нулата и само две алфи ... познай - бeнзинови!
        Long live TS & JTS !!!
        Еее-по някое време бройката стигна до три ,че и едната от безсмъртните JTD.

Comment

• Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
          Еее-по някое време бройката стигна до три ,че и едната от безсмъртните JTD.
          Колега, не четете ...

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=83955

---------- Post added at 13:07 ---------- Previous post was at 13:00 ----------

Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
          Вдигнал не вдигнал - важното е че след това мотора му не е родил
          Хехе - раждат таралясниците ... А тези, които са обслужвани в доверени сервизи, като например Автоцентър Ауто Тех 1 във Варна , карат спокойно и ръчкат здраво в лютеницата

Comment

Колега, не четете ...

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=83955

---------- Post added at 13:07 ---------- Previous post was at 13:00 ----------

Хехе - раждат таралясниците ... А тези, които са обслужвани в доверени сервизи, като например Автоцентър Ауто Тех 1 във Варна , карат спокойно и ръчкат здраво в лютеницата

Ай стига прай четки - ела да си вземеш кафето с колата утре за рекламата )))
            sigpic

Comment

• Сбирки

Здравейте колеги , понеже съм новобранец с alfa 145 1.4 ts бих искъл да попитам кога и къде си правите срещите да дойда и аз някой път

Comment

• Първоначално публикувано от nedkodiankov Покажи съобщение
                Здравейте колеги , понеже съм новобранец с alfa 145 1.4 ts бих искъл да попитам кога и къде си правите срещите да дойда и аз някой път
                Здравей ,
                всяка втора и последна неделя от месеца от 15:30 на паркинга между Пикадили Младост и Бриколаж.
                Като сменят часа, часът ще се смени на 17:30 ( лятно време )
                Добре си дошъл

п.с.
                Ама ние май се знаем вече с теб - обади ми се следващия път като решиш да идваш на сбирка да те заведа да измием каляските и да отидем заедно
                sigpic

Comment

• Срещи

Добре си дошъл

п.с.
                  Ама ние май се знаем вече с теб - обади ми се следващия път като решиш да идваш на сбирка да те заведа да измием каляските и да отидем заедно [/QUOTE]

Благодря , да знаем се при тебе я сервизирам иначе с удоволствие ще се разберем и ще дойда само да я постегна още малко че на нищо не мяза с този калник

Comment

• Утре колеги ще се състои ли срещта д дойд да се зпознав като нов член в форума

Comment

• Първоначално публикувано от nedkodiankov Покажи съобщение
                      Утре колеги ще се състои ли срещта д дойд да се зпознав като нов член в форума

Срещи има всяка втора и последна неделя от месеца. Т.е. за Март втората среща ще е на 30-ти март
                      sigpic

Comment

• Извинявам се не съм разбрал правилно

Comment

• Лятно часово време!

Колеги,
                          тази нощ преминаваме към лятното часово време.
                          Утре в колко ще си направим срещата - в 1530 или 1730???

Comment

Колеги,
                            тази нощ преминаваме към лятното часово време.
                            Утре в колко ще си направим срещата - в 1530 или 1730???
                            Ето информация за началния час и мястото на срещите, четете колега и спазвайте установените правила
                            Alfa Romeo GT 2.0 JTS
                            Alfa Romeo 146 1.6 TS - ex
                            Fiat Brava TD100

Comment

• Първоначално публикувано от sudo Покажи съобщение
                              Ето информация за началния час и мястото на срещите, четете колега и спазвайте установените правила
                              Те това го знам, въпроса е дали другите го знаят ... и си правя проучване?

пп Не се закачай с бившия модератор - щото бивши ченгета няма .... Капиш?

Comment

• Днеска ще се събирте ли колеги да дойда и аз да направя сефтето

Comment

Working...
                                X