Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи във Варна
Collapse
X
-
Дан забраите че събота след полунощ или демек неделя рано сабалем часовника се връща един час назад.И неделя в 15.30.Ако вали - бал съм въ или в барчето на Бриколаж на по бира.И Спечелиста да вземе си дотътри задника, ако не му е родила 2-ката че взехте нещо да идвате с еретични марки, да си влезне в ролята на регионален/кат почерпи бира, да ви прости/.Хем и да му отворим капака да видим дал не крие некое пропанче или метанче.... и ако е на правилното гориво, сите отцепници с хлопели , корейчета и прочие са закълнат във вярност с ръка на твинспарка.Дизелите ако не моат запалят, са обадят, ще ги закараме...студено стана, колеги сме все пак.
п.п.Имаме нова колежка, оргинално русичка, иска са похвали с алфичката си.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Аз обаче не мога да дойда, щото имам гости, днес било Димитровден по старо ли по ново ли нямам идея.Явно заради студа им е доскучало в къщи и са се присетили.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Колеги алфисти от Варна, до момента не съм имал честта да присъствам на ваша сбирка, но тези дни имах удоволствието да се запозная на живо с един истински алфист - Митака (dimitar_vd62).
Сред бира и сладки приказки, не усетих как минаха няколко часа, за което най-искрено му благодаря.
Когато си тръгвах към София - в петък (31. 11) към 11 ч. в началото на магистралата покарахме заедно с неизвестен колега със сива 166-ца. Поздравихме се взаимно с аудио-визуални сигнали, но не знам дали е от форума.
Бъдете живи и здрави и дано корабите да ви дават повече удоволствие и по-малко ядове!
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеКолеги алфисти от Варна, до момента не съм имал честта да присъствам на ваша сбирка, но тези дни имах удоволствието да се запозная на живо с един истински алфист - Митака (dimitar_vd62).
Сред бира и сладки приказки, не усетих как минаха няколко часа, за което най-искрено му благодаря.
Когато си тръгвах към София - в петък (31. 11) към 11 ч. в началото на магистралата покарахме заедно с неизвестен колега със сива 166-ца. Поздравихме се взаимно с аудио-визуални сигнали, но не знам дали е от форума.
Бъдете живи и здрави и дано корабите да ви дават повече удоволствие и по-малко ядове!
Чичо Митко е пич на място!!!
Радвам се че имаме такива хора като него при Алфистите.sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
Comment