Обзор?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи във Варна
Collapse
X
-
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
-
Първоначално публикувано от trustworthyЗасега идеята на Тошко да се съберем на Морска Гара и там да решим къде да ходим е добра, мисляАко междувремено се наложи някоя по-добра, ок
(дано да няма непредвидени пречки , че и аз да присъствам)
Със здравеhttp://luchi.bg/ Парапети
Comment
-
Първоначално публикувано от emilioАз съм с две ръце за понеделника, щото в Неделя съм на две софри и ни мож ма хвана!
А кръчмека в аспарухово не го знам, ама щом Цецо го е правил значи ще е ок - пък да вземем да идем да го видим!
В едно съм сигурен,че нема да налазваме в крайбрежната алея до Библиотеката защото знам,че повечето от Вас са на това мнение!
Друго,напълно съм съгласен с Пламен (trustworthy):
....все пак нека тези, които няма да дадат пари не пропускат срещата, ясно е, че материята е деликатна, все пак не сме клуб Ферари и всеки би проявил необходимото разбиране към такива колеги. Идеята е да се съберем, както обикновено, а просто ще използваме случая да дообсъдим и наберем останалите средства
П.П......ей,да не забравите да си вземете..."яйцата",че да се ...."приборим"Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 10.2001
------------------------------------------
Comment
-
Снимки от Харямията,ако решите за тамГолям паркинг,хубаво и качествено шкембе,биволско и агнешко кисело мляко,вътре местата са за около 90 човека,тия дни ще вадят маси и отвън
По пътя до там,2 поста на нашите приятели,палави каки предлагащи услуги за "жълти стотинки",затова подробности само на л.с.
Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 10.2001
Comment
-
Следва Карантината:Много по малко места,романтика,на дестина метра от морето,красива гледка посока Варна,пристанището,вълнолома и т.н.Места за паркиране дал господ,в близост рибарското селище,за сега вадят кая и трицона конкурентни цени повече от прястна....Давайте и други предложения и да решаваме...
Comment
-
За карантината нямах предвид това заведениеМного е хубаво но местата за сядане са малко. Заведението на Цецо може да не са го отворили още наистина... То е като тръгнеш по плажната алея първото дървено на самия плаж.
Аз днес купувам винетка. Сърцето ме боли да ги давам тия пари, но няма как... идва лято и трябва да разходя баба темпра.Фиат Темпра, 1.6, 1991
Comment
-
Първоначално публикувано от irenaЗа карантината нямах предвид това заведениеМного е хубаво но местата за сядане са малко. Заведението на Цецо може да не са го отворили още наистина... То е като тръгнеш по плажната алея първото дървено на самия плаж....
Comment
-
Първоначално публикувано от borko9966и в крайна сметка не разбрах нито кога нито каде 6те бъде срещатаAlfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 10.2001
Comment
-
Това с карантината, решава мнного въпроси и приблеми.. относно Полицаи и винетки....... но все пак.. на място ако се реши ще е маи наи-добреhttp://luchi.bg/ Парапети
Comment
-
Там където има риба и бира !Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
-
един глас от нас за карантината......наистина отпадат много въпроси, относно винетки и полицаи, плажа е голям, и лятото може и да се остане, а и доколкото знам има няколко рокерски барчета там. Така де можем да ги обиколим и да си харесаме.
И последно за понеделник ли говорим ?СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака
Comment
Comment