Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от nikki_sixx
    ... може би не е тук мястото.., но искам да благодаря на Иво "пинин фарина", 'щото благодарение на него днес съм щастлив. Баси пича...
    искам да благодаря и на Митко, но не му знам ника (за съжаление).
    Искам да Ви кажа на всички, че съм горд да съм част от Италианските фенове... невероятни сте...и страхотно полезни!
    БЛАГОДАРЯ ТИ ИВО!
    Благодаря и на Митко!
    Ей, ме си единствения който е фен на Иво и Митака. Това са наши момчете до костния мозък. Присъединявам се към теб и също искам да ги възхваля пред нашите - и двамата са готови да направят всичко по силите им за да се чувстваме добре и да си караме с възможно най-голямо удоволствие италиянките. Да са ни живи и здрави още 100 години
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD
    Opel Calibra 2.0 (бивша - вече е на сина ми)

Comment

• Тео на кое даскало си Събота на абуригенска, че може да се засечем пак някъде по магистралата за Златните и тоя път да не ме гледаш се едно искам да те бия

Comment

• Първоначално публикувано от NIGHT^WALKER
        Тео на кое даскало си Събота на абуригенска, че може да се засечем пак някъде по магистралата за Златните и тоя път да не ме гледаш се едно искам да те бия
        ха, че ти как искаш да те гледам с тва бързото ауди... ама както и да е....
        на 7-ма гимназия( деазнам как се казваше) там зад завод дружба
        Жината порасна, и взе че завърши...
        http://luchi.bg/ Парапети

Comment

• хахах е то лошо няма аз ще съм на МГ. Другата седмица живот и здраве може да замерим надявам се да съм готов

Comment

• ще мерим
            искам да го видя това животно......

п.п. щях да те питам....... колко е старта, в смисъл... колко коня беше сток ? 90... или 100 и нещо ??
            http://luchi.bg/ Парапети

Comment

• хора, вие формула 1 не гледате ли? срещите съвпадат точно със състезанията. не е ли по-добре лятото да се срещаме по-късно?
              alfa 147 2.0 ts

Comment

• особено от Монако
                Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                Lancia Ypsilon '02

Comment

• Първоначално публикувано от miro147
                  хора, вие формула 1 не гледате ли? срещите съвпадат точно със състезанията. не е ли по-добре лятото да се срещаме по-късно?
                  Вече деня е дълъг, да вземем да минаваме на летен график от 1730

Comment

• и аз мисля че е крайно време да преместим часа на 17:30
                    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                    сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

• аиде някои да оточни че и аз ще сам там само кайете часа (emo is back)
                      http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219775
                      ALFA ROMEO 145 1.6TS

Comment

• Ми айде 17.30ч
                        Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

• аз съм съгласен

Comment

• 17.30 къде?
                            на Морска гара или на Терапията?

нека да се уточни за последно
                            Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                            Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                            Lancia Ypsilon '02

Comment

• Първоначално публикувано от iskrev
                              аиде някои да оточни че и аз ще сам там само кайете часа (emo is back)
                              А добре дошъл! Ела на паркинга на терапията в 17:30. Аз също съм 'за'
                              _______
                              146 JTD - ex
                              Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• А после къде на кръчма ?Пак в Аспарухово при Цецо ли ?
                                Аз незнам дали ще успея да с върна за срещата ,ама после може да мина за кафе
                                “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                                ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Working...
                                X