Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Raiko0 Покажи съобщение
    Ммм да днес се е видяло че няма да има среща. На следващата среща ще се видим
    Я нема да има ... В какво време сме провеждали срещи ако знаеш
    Пламене я кажи и по две срещи на ден как сме провеждали е не в такова време ама ....
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
      Я нема да има ... В какво време сме провеждали срещи ако знаеш
      Пламене я кажи и по две срещи на ден как сме провеждали е не в такова време ама ....
      Е за това вече незнам. Като гледам от нас небето почва да се изчиства и дъжда да намалява. Може и да стане за среща.
      Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105 k.c. '99

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
        _______
        146 JTD - ex
        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Днес ще правим среща в ДОБРИЧ от 14ч на стария Техномаркет, срещу пресечката за гробищата.Аз май малко късно се сетих да пиша, ама все пак може да има хора дет не ги свърта на едно място..., та който иска да заповяда на гости.
          Last edited by mirchozo; d.m.y г., 13:17.
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Може ли да обясниш по точно каде проявявам интерес

Comment

• http://www.youtube.com/watch?v=pSjPCvn_iS0

Comment

• Kолеги,
                Редовната Ви среща наближава (30-ти януари)
                Имам една молба към вас.
                Колега от Фиат форум разработва безплатен софтуер за диагностика на Фиат , Алфа и Ланча.

http://www.fiatecuscan.net/

За да интегрира поддръжка на АБС модул Bosch 5.3 ще му трябва кола за тест на място за максимум час.

Колегата се казва Янислав и кара бяло Стило комби.
                Та ако дойде ( атмосферните условия при вас не са много благоприятни ) бих искал да му осигурите кола за тест, няма да му трябва много време.

Прилагам списък с моделите в които е инсталирана тази разновидност на АБС. ( над 200)

По принцип съм говорил със Spe4elist и Тrustworthy, но не се знае дали те ще могат да присъстват на срещата.

Така че се надявам да има среща и Янислав да успее да дойде. А и вие да му помогнете , както и той на всички нас.
                Attached Files
                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Ако не успея да отида на срещата, всяка 156ца, която се появи там, може да свърши работа ... Срещу пиене в Мускетарите, естествено ...

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                    Ако не успея да отида на срещата, всяка 156ца, която се появи там, може да свърши работа ... Срещу пиене в Мускетарите, естествено ...

Споко, аз мисля да съм там адаш
                    sigpic
                    Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                    Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

• Преди малко говорих с Янислав и той каза, че ще направи всичко възможно да дойде.
                      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• И аз мисля да съм там.....все ще се намери кой да помогне
                        Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
                        Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
                        JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto

Comment

• Ще има ли хора днес =]

Comment

• Засрамете се, как може да ви изплаши един нищо и никакъв дъжд!!! Толкоз малко хора на Среща - не съм очаквал това от Вас!!! Засрамете се и си посипете главите с пепел!

И естествено - само един престрашил се дизел. Тъжна картинка...

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение

И естествено - само един престрашил се дизел. Тъжна картинка...
                              Просто неискахме да засрамим бензиновите резачки Но наистина имаше малко хора на тази среща

Comment

• Къ` да ги засрамите, като от 8 коли - само 1 дизел

Comment

Working...
                                X