Известие

Collapse
No announcement yet.

Провалени срещи във Варна

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Провалени срещи във Варна

Обръщам се към всички, особено тези,които се радват от осъществяването на алфа-срещите. Напоследък, особено последния път на 30.03 аз лично не бих могъл да нарека това среща, още по-малко приятна. Само "Вартбург клуб България" не видях там. Не знаеш с кого една приказка да си кажеш, камо ли да си намериш място до автомобил, а не до яхта. Моля всеки да си изкаже становището по това, което много хора ще нарекат тема, а аз наричам проблем.
    Alfa Romeo 1.4 imola

Колега и аз така в началото но после всичко си дойде на мястото.
    Не с чак толкова голям негативизъм. Глагола провалям и думата срещи в мн. число звучи гадно.
    97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Колега съгласен съм с теб да не е лудница а3 лично се и3нервих и си тръгнах 3а което малко съжалявам ама неможеше да се диша блях трябва да си променим мястото или часа.
      ГорД притежател на 145-ца 2000г. 1.6 122 T.S.
      Златисто-жълта единствена по рода си за повече инфо skype vampirka911:P

Comment

Първоначално публикувано от silviq_sybeva
        Колега съгласен съм с теб да не е лудница а3 лично се и3нервих и си тръгнах 3а което малко съжалявам ама неможеше да се диша блях трябва да си променим мястото или часа.
        Колежке, за жълтата 145-ца ли иде реч ?

Иначе имаше предложение от Ицо от бмв-форума да се поизместят леко срещите за да няма това струпване. Момчето си беше съвсен сговорчиво и не вярвам да таи някакви лоши чувства към колеги то другите марки, както и останалите фенове на бмв, хюндай и т.н., които идват на морска гара. Знам, че има хора от нашите, които се познават с това момче. Нека си поговорят и се разберат. Не бива да позволим да се стига до конфликт. Големи хора сме и ще намерим начин.
        НИщо не пречи да измислим примерно 16:00 час за алфа агитката, а 14:00 за бмв Повече от 2 часа едва ли са необходими.

Предлагам да преименуваме темата за да се превърне в такава, разискваща конкретния проблем и най-вече неговото решение. Ще помоля колегата nikolamilchev да си даде съгласието (или НЕсъгласието ) за преименуването за да продължим по същество . Идеята ми е да пускаме нова тема и да не пълним раздела с теми, касаещи проблеми от регионално естество.
        _______
        146 JTD - ex
        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

май,май за нея става дума :P
          Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105 hp skype:sa6o_bassa

Comment

Аз вече предложих този вариянт където му е мястото, друг е въпроса че почти никой необърна внимание, и неизрази мнение! ???
            Аз съм убеден, че Ицо (от БМВ) няма да има нищо против !!
            Местим се ние (като за начало) в 16:00 а те да речем в 14:00 (примерно) както и trustworthy предложи и проблема е приключен !
            Голям проблем стана че веднъж се засякохме.............

Айде изразете си в крайна сметка мненията, без излишни коментари и да приключим............
            Ако искате да пуна една анкета ??
            И все пак смятам, че 30мин. няма да са проблем !??
            http://luchi.bg/ Парапети

Comment

Аз на Ицо му пратих съобщение с това предложение още преди три седмици ама нищо не каза...

И аз подкрепям варианта и двете срещи да бъдат изместени леко за да няма застъпване...
              Alfa Romeo 155 1.8TS
              Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Предлагам направо за 17.00 или 17.30 да преместим нашата среща, както си е през летния сезон.
                Ако има идея за ново място - казвайте, но мисля, че Морска гара
                засега е добър вариант.
                ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

Първоначално публикувано от ALFA CORSE
                  Аз на Ицо му пратих съобщение с това предложение още преди три седмици ама нищо не каза...

И аз подкрепям варианта и двете срещи да бъдат изместени леко за да няма застъпване...
                  Смятам че не е проблем

Първоначално публикувано от Tinoto
                  Предлагам направо за 17.00 или 17.30 да преместим нашата среща, както си е през летния сезон.
                  засега е добър вариант.
                  И това е добър вариянт, въпреки че май тая далавера я правихме малко по-късно( като се стопли времето)
                  Но аз съм и за този вариянт
                  Според мен е добре да изчакаме останалите колеги да изразят мнение.
                  Все пак мнозинството даржи власта
                  http://luchi.bg/ Парапети

Comment

Първоначално публикувано от Tinoto
                    засега е добър вариант.
                    Нека не бързаме с местенето още, че зимата се стъмнява около 16:30! Няма да си правим срещите в тъмното като бухали я
                    _______
                    146 JTD - ex
                    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

След като бутнахме часовниците назад, мисля че до 18.30 е още светло .............
                      ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

Според мен в 17:30 е добре,а и вече в 20:00 е все още светло,аз съм за
                        Alfa Romeo 146 1.6boxer 103hp метанов инжекцион
                        Alfa Romeo 156 1.8 t.spark 144hp B.R.S gas
                        Оpel Corsa 1.4 90hp 2008-служебната

Comment

Отново привет от Хюндай клуб,макар че предния ми пост не се зарадва на особено внимание... Искам да ви кажа,че ние се местим от Морска гара,тъй като там наистина е тесничко вече,предвид това,че със всяка следваща среща във всеки клуб идват все повече и повече хора . Пожелавам ви приятни моменти оттук - нататък с вашите зверчета ! А някой ден като ни направят писта във Варна може да се съберем всички клубове !
                          Изморява ме не пътят,а тъпкането на едно място...

Comment

Май май е време да се смени часът на срещата ( да не кажа и мястото ) да си стане 17;30 както си е за летният сезон . Предпочитам на срещите ни да ми мирише на бира и пържени картофи отколкото на запалени гуми . А достатъчно големи паркинги има на доста места в града където можем да си строим красавиците - примерно на терапията до метан станцията .
                            Но за това си има хора които са ходили по срещи мноого преди повечето да се качим в Алфа така че нека те да си кажат думата !!!!

Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

През лятото срещите преди бяха и на картинг пистата над Виница. Ако се сещата лятото също няма да има къде да се спира поради простата причина че хората ходят на плаж. Признавам си че аз такава среща не бях очаквал защото първите срещи бяхме 6-7 коли ние се знаем кои. Сега наистина стават големи срещи и трябва мястото да е голямо и само за феновете на италянските коли (не само Алфа ). Ще се намери добрия вариянт сигорен съм. Със здраве и лека и безаварийна

Comment

Working...
                              X