Известие

Collapse
No announcement yet.

Снимки от 29.06.08 - ВАРНА

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Снимки от 29.06.08 - ВАРНА

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?User ... mId=119304
    ние сме на всеки километър... и така до края на феродото на съединителя

СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Само най сериозните
    А останалите да не се оправдават че са били във Велико Търново защото Емо се върна специално за да отрази събитието , иначе щяхме да си останем без фото репортер
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Таксиста го видях. А колко съм му мигал и светкал.
      Гошко го нямаше факт.
      Като тръгна колоната имаше 1 166 ца отпред - на кого беше?
      Таксиста тръгна срешу мен - защо и си мисли, че трябва да криввам в страни ? С пикапа мога да събера до средата .
      Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
      Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Колеги, тия коли вместо да ги показвате на среща във Варна, трябваше да са на сбирката в Търново - засрамете се
        sigpic
        Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
        Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Засрамвам се но някой не можем да си позволим лукса да почиваме в събота и неделя през лятото
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

!

Първоначално публикувано от pinifarina
            Колеги, тия коли вместо да ги показвате на среща във Варна, трябваше да са на сбирката в Търново - засрамете се
            Aми колега, аз се обадих в комплекаса, но жената ми каза че всичко е пълно.
            Иначе щяхме да сме още 3-италианки. Другият път се надявам да запазя на време
            Jeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
            Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++

Comment

Working...
            X