If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto
Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Ми трябва и да се бачка, бе, не може само по срещи да се ходи
Ако всички на това пристанище работеха колкото тебе , до сега да беше станало по-голямо и по-оборотно от тези на Сингапур и Амстердам
И докато пропускаш неделните JTD проповеди може и да приобщим някои от JTD енорияшите към правата T.S. вяра
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Ако всички на това пристанище работеха колкото тебе , до сега да беше станало по-голямо и по-оборотно от тези на Сингапур и Амстердам
И докато пропускаш неделните JTD проповеди може и да приобщим някои от JTD енорияшите към правата T.S. вяра
Ми да, бачка човека, не като нас - лентяи
Спестява за 8С, ма ше трябва да минава на биндзин
Утре тръгвам за Мерсин (югоизточна Турция - няколко часа път с лодка до Сирия). Отиване и връщане 3000 км. Екстремно изпитание за моята поглезвана досега хубавица. Ще отсъствам 10 дена и за жалост ще пропусна следващата среща. Пийте по една бира за нас в Мускетарите и стискайте палци... Може и да имам възможност да ви изпрятя фотографии от пътуването. При всички положения ще има след като се върна като драйвер (или като пътник в автобус. Хайде, не плачете с мен, имам добра застраховка!).
Comment