Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия на варненци във връзка с набиране средства за децата от дом "Другарче"

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Не е хубаво да се намесвам, (още повече, че до сега не съм се включвал в инициативите за дом Другарче) в добрите Ви намерения, но само да припомня нещо, което най-вероятно знаете. Децата вече си имат играчки.
    http://www.narodnodelo.bg/news.php?rubrika=5
    http://novatv.bg/news/view/2011/12/0...-%D0%B8%D0%BC/
    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Не че нещо ама става дума за друг дом за деца, този във Виница, там има страшно много деца и дома е много голям.
      Последния път занесохме доста неща там, защото им беше изгорял склада с провизии. Дом Другарче има страшно много спонсори и решихме да помогнем на друго място. Дома във Виница наистина се нуждае от доста неща.
      Може би няма да е зле да се организираме да отидем до там и да поразпитаме какво е належащо към днешна дата.
      СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
      сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

Първоначално публикувано от phoenix Покажи съобщение
        Не че нещо ама става дума за друг дом за деца, този във Виница, там има страшно много деца и дома е много голям.
        Последния път занесохме доста неща там, защото им беше изгорял склада с провизии. Дом Другарче има страшно много спонсори и решихме да помогнем на друго място. Дома във Виница наистина се нуждае от доста неща.
        Може би няма да е зле да се организираме да отидем до там и да поразпитаме какво е належащо към днешна дата.

Айде,
        аз и някой лев ще дам естествено
        Хайде колеги, коледа наближава - трябва да сме по щедри и милосърдни
        sigpic
        Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
        Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Първоначално публикувано от phoenix Покажи съобщение
          Не че нещо ама става дума за друг дом за деца, ...
          Грешка.
          166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

И аз участвам.

Comment

А аз, с цел да ме намразите и напсувате групово, бих ви препоръчал да се огледате и видите талантливите деца, които имате в града ви!
              Те ще ви извадят от батака за в бъдеще, а не, да ми прости Господ, идиотите!
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Идиоти са не децата, а родителите им, за това, че първо са ги създали пък не могат да ги гледат и второ, че са ги оставили на държавата. А талантливите деца дали ще останат в България, че да ни вадят от батака не съм много убеден. Лично дъщеря ми замисля да изчезва зад океана, а не е вундеркинд и аз не съм милионер.
                Last edited by boian; d.m.y г., 09:59.
                Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                  А аз, с цел да ме намразите и напсувате групово, бих ви препоръчал да се огледате и видите талантливите деца, които имате в града ви!
                  Те ще ви извадят от батака за в бъдеще, а не, да ми прости Господ, идиотите!
                  Глупостите ,които си написал няма да ги коментирам
                  Само искам да кажа,че
                  човек прави добрини,НЕ защото очаква да получи нещо в замяна Добрини се правят от сърце,за да направиш щастлив някого,за да го усмихнеш.Всичко друго е бизнес...
                  Разсъждавайки като теб,наистина никога няма да се измъкнем от блатото на собственото си малодушие

По темата:
                  Утре мисля има сбирка,ако искате да се видим и да обсъдъм какво ще правим ?
                  “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                  ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение

По темата:

Тоя път ще съм на линия че съм насъбрал доста неприсъствия
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                      Глупостите ,които си написал няма да ги коментирам
                      Само искам да кажа,че
                      човек прави добрини,НЕ защото очаква да получи нещо в замяна Добрини се правят от сърце,за да направиш щастлив някого,за да го усмихнеш.Всичко друго е бизнес...
                      Разсъждавайки като теб,наистина никога няма да се измъкнем от блатото на собственото си малодушие

По темата:
                      Глупостите, така или иначе ги коментира
                      Не знам до колко ще ги усмихнете.
                      Лелките, дето наричат питомците си копелета и идиотчета, със сигурност ще се зарадват.
                      Да направиш някой щастлив....
                      Зарежи ги тия.
                      Ако искаш да ги направиш истински щастливи, общувай всеки ден с тях, а не само по празниците.
                      Това за мене е снобизъм и залъгване на гузна съвест!
                      Три години сме се занимавали, група ентусиасти с подобен дом. Нагледах се на какво ли не.
                      Постигнахме доста, но когато децата пораснаха и ги преместиха в друг дом, всичко постигнато отиде на майната си!
                      След 5 години 90% от тях бяха вече в ТВУ в Бойчиновци!
                      Постиженията им включваха кражби, грабежи, проституция и даже две убийства.
                      Проблема е, че бяха свикнали да получават всичко на готово.
                      Ама стига, че оспамихме темата!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                        Глупостите, така или иначе ги коментира
                        Не знам до колко ще ги усмихнете.
                        Лелките, дето наричат питомците си копелета и идиотчета, със сигурност ще се зарадват.
                        Да направиш някой щастлив....
                        Зарежи ги тия.
                        Ако искаш да ги направиш истински щастливи, общувай всеки ден с тях, а не само по празниците.
                        Това за мене е снобизъм и залъгване на гузна съвест!
                        Три години сме се занимавали, група ентусиасти с подобен дом. Нагледах се на какво ли не.
                        Постигнахме доста, но когато децата пораснаха и ги преместиха в друг дом, всичко постигнато отиде на майната си!
                        След 5 години 90% от тях бяха вече в ТВУ в Бойчиновци!
                        Постиженията им включваха кражби, грабежи, проституция и даже две убийства.
                        Проблема е, че бяха свикнали да получават всичко на готово.
                        Ама стига, че оспамихме темата!

Проблем ли имаш или просто избиваш някакъв вид комплекси?!?
                        Като гледам се организираме хора от Варна и региона, затова че не се чувствай длъжан за нищо, още повече да правиш подобни коментари
                        Вместо да насърчаваш хората, ти.....
                        дай да лягаме и да мрем ако ще разсъждаваме така.
                        Last edited by pininfarina; d.m.y г., 21:27.
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
                          Проблем ли имаш или просто избиваш някакъв вид комплекси?!?
                          Като гледам се организираме хора от Варна и региона, затова че не се чувствай длъжан за нищо, още повече да правиш подобни коментари
                          Вместо да насърчаваш хората, ти.....
                          дай да лягаме и да мрем ако ще разсъждаваме така.
                          Нищо не си разбрал, ама карай!
                          Прав си!
                          Бъркам ви се в региона!
                          Както виждаш, насърчавам хората и то точно където трябва, ама кой да чете!
                          Като говориме за комплекси, не е зле първо да си махнеме сламката от собственото око!
                          Лека нощ и извинете!

Comment

Иво(morodhy),
                            моите уважения,но светът не се върти около теб и твоят житейски опит
                            Ако имаш желание да помогнеш-добре си дошъл
                            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Working...
                            X