If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия на варненци във връзка с набиране средства за децата от дом "Другарче"
хей браво на всички...правите го от сърце, личи си....Аз скоро минах от там,случайно, смятам да занеса дрехи и обувки и играчки заедно с моя малък син...нямам много и аз, даже съм безработна, но ще им занеса малко обич на тези деца...
хей браво на всички...правите го от сърце, личи си....Аз скоро минах от там,случайно, смятам да занеса дрехи и обувки и играчки заедно с моя малък син...нямам много и аз, даже съм безработна, но ще им занеса малко обич на тези деца...
Браво! Аз,винаги съм вярвал,че добрината на българите, не е наизчезване!
Знам,че има добри люде без значение социалния статус.
п.п.Забелязох,че Ви е единствено мнение във форума и,че регистрацията Ви е нова.Ако е удобно представете се моля!Желая Ви здраве и късмет.
Зарадваха се много. И на якенцата, и на тортата. Понеже ТВ е голям ще трябва шкаф, поръчахме го. Жалко, но и правилно, че не трябва да се снимат децата- иначе щяхме да снимаме целия отбор със зимни якенца.
...Що поръчвате бе....аз щях да го направя ....
безплатно разбира се
Здравейте колеги, името ми е Ицо, и Ви пиша от името на Пежо Клуб България!
Регистрирах се във вашия форум, защото се оказа, че сме избрали един и същ дом за деца - дом"Другарче", за да правим дарения, с което да зарадваме тези малки и много мили дечица!
Даренията по Коледа и Нова Година много зарадваха дечицата, но се оказа, че сме се дублирали в избора на подарък - телевизор! Основният ми въпрос е: Мислите ли да зарадвате дечицата за Великден и ако да, с какво?
Ако искате да ги зарадваме с нещо повече, може да се видим и да направим нещо съвместно!
Благодаря Ви предварително!
Хайде,но като гледам активността....
едит:
Може всеки да донесе играчка,дрешка..нещо дребничко(не е задължително да е ново,сигурно имате останали от вашите деца)
и да ги занесем в дома за деца във Виница?
Хайде,но като гледам активността....
едит:
Може всеки да донесе играчка,дрешка..нещо дребничко(не е задължително да е ново,сигурно имате останали от вашите деца)
и да ги занесем в дома за деца във Виница?
Аз също съм за,
имам няколко чисто нови плюшени играчки, който ще подавя на дечицата с най голямо удоволствие.
Обадете се щом решите да ходите,
Тоя път и аз ще гледам да дойда
Comment