Известие
Collapse
No announcement yet.
Снимки от срещата във Варна 08.02.2009
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от kajoooo Покажи съобщениеA ми ти как се изниза днес тихомълком
Както винаги супер снимки
Еее ,ти па закъсня доволно за сметка на това
тръгнах си,че ми стана студено
п.п.
Падре,то не само гонка имашеКилърчо с 'къв дрифт влезе на паркинга.....
Викам си ей 'ся тоя ми отнесе колата и ще го ошамаря
хи-хи-хи голям фън
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
Еее ,ти па закъсня доволно за сметка на това
тръгнах си,че ми стана студено
п.п.
Падре,то не само гонка имашеКилърчо с 'къв дрифт влезе на паркинга.....
Викам си ей 'ся тоя ми отнесе колата и ще го ошамаря
хи-хи-хи голям фън
То това ми беше най-красивия дрифт до сега в животаот 100 и нещо набих спирачки, ръчна, завъртя се на повече от 90 градуса и гааааааз
Гонката кой може да я вземе :P Даже тоя път не отворих антикрилото, за да не ме забавяFiat Punto Mk.II 1.2 8v
Fiat Punto Mk.I GT1
Comment
-
Първоначално публикувано от kiler_4o Покажи съобщениеТо това ми беше най-красивия дрифт до сега в животаот 100 и нещо набих спирачки, ръчна, завъртя се на повече от 90 градуса и гааааааз
Гонката кой може да я вземе :P Даже тоя път не отворих антикрилото, за да не ме забавяНаправо си те виждах, как ми отнасяш колата
Лудница беше,днес доста гуми се изпилиха“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
sigpic
А Тео ако качи снимките от Мускетарите ще си проличи и кои са най сериознитеНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
-
Е ти пък си бил по бърз от тока бреНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Comment