Колеги,понеже след около месец ми предстои едно пътуване до вашия град искам да ви питам какво е състоянието на Дюлинския проход?От едно време знам ,че е тесен ама това не е проблем ,повече ме интересува има ли "дупчици" по настилката или между дупките има асфалт тук там ?Ще съм ви благодарен ако ми дадете актуална информация и ако уцеля деня на срещите ви може да мръдна да с видим...От колко време не съм бил в морската столица ,сигуро е доста променена?!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дюлински проход?
Collapse
X
-
Дюлински проход?
Алфа...всичко друго е компромис!
http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настоящаТагове: Няма
-
Добре си дошъл на нашите скромни сбирки! Ша пием и по бира ...
Ама що си решил точно през Дюлино да минаваш. Верно е най-кратката дирекция между Филибето и Варната, ама не си струва... Пътя е доста тесен, ! минават тирове !, не е подържан, ще си разбиеш ходовата и ще изгубиш доста време...
Малко по-дълъг, но много по-добър вариант - Котел-Омургаг! Пътя го асфалтираха края на 2007 и е перфектен!
Друг вариант е Айтос-Провадия, но там има няколко лоши отсечки...
Втора и последна неделя от месеца, паркинга на Терапията, 15,30 часа, показваме си красавиците и после пием бири...
-
Колега, аз на твое място бих карал до петолъчката и от там нагоре за Ришки проход-Шумен-Варна. Като цяло няма трафик, има само няколко отсечки които са лоши и другото е поносимо. Лек проход е, няма някакви стръмни изкачвания или спускания. След това има доста прави отсечки на които може да се подържа по-висока скорост. Последните няколко месеца съм минавал 3 пъти от там, така че информацията е актуална.33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщениеКолега, аз на твое място бих карал до петолъчката и от там нагоре за Ришки проход-Шумен-Варна. Като цяло няма трафик, има само няколко отсечки които са лоши и другото е поносимо. Лек проход е, няма някакви стръмни изкачвания или спускания. След това има доста прави отсечки на които може да се подържа по-висока скорост. Последните няколко месеца съм минавал 3 пъти от там, така че информацията е актуална.
Comment
-
Последно преди две седмици....Пловдив-Варна по-малко от 3 часа...през Бургас !!!
минавал съм по всичките проходи но през новата магистрала до Бургас и от там през Слънчев бряг е най-бързо.
иначе Сливен-Котел-Омуртаг е добре, но е по-бавноAprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
Lancia Ypsilon '02
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеДа де, Петолъчката-Котел-Омуртаг-Шумен-Варна
П.П. - Върбишкия е затворен, само да те предупрея ако не знаеш. Има около 20 километра от пътя, където няма настилка и табели.33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщениеКолега, аз на твое място бих карал до петолъчката и от там нагоре за Ришки проход-Шумен-Варна. Като цяло няма трафик, има само няколко отсечки които са лоши и другото е поносимо. Лек проход е, няма някакви стръмни изкачвания или спускания. След това има доста прави отсечки на които може да се подържа по-висока скорост. Последните няколко месеца съм минавал 3 пъти от там, така че информацията е актуална.
Иначе миналата зима ходих до Пловдив,Асеновград,Чепеларе-на отиване през Бургас на връщане през Айтоския,и пътя беше много добре и доста бързо се стига!
Comment
-
Мерси на всички за бързите компетентните мнения.Засега май се ориентирам към Котел-Омуртаг.
Мерси още веднъж!Алфа...всичко друго е компромис!
http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща
Comment
-
Първоначално публикувано от Tasho Покажи съобщениеМерси на всички за бързите компетентните мнения.Засега май се ориентирам към Котел-Омуртаг.
Мерси още веднъж!
Лек път!
Comment
-
Аз бих избрал маршрута - Айтос - Провадия - Варна . Има 3-4 Км след Айтос малко нагънат асвалт , иначе прохода е 6+ като настилка .
Дюлинския му се намира на места тууук таме читав асвалт .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Аз като кореняк котленецбих ти препоръчал да минеш от там. Верно че е малко по-дълъг 20-30 км., но в замяна на това няма да си трошиш колата и нервите от дупки.
Единствено скоро ще има дупки преди с. Зелена морава, което е част от община Омуртаг, то там винаги на едни и същи места цъфват дупки, но са 2-3 и се виждат от далеч. Пътя като цяло е супер. Моя съвет е само да не се онасяш със скороста по завоите от с. Мокрен (след петолъчката, което е до полигона Ново Село) до с. Зелена морава (преди Омуртаг), доста подценили завоите са катастрофирали, караш ли нормално няма да имаш грижи.
Провадия - Айтос не го препоръчвам понеже е тесен и ако се засечеш на някое тясно място с "ТИР" може да се наложи да влезеш в банкета, който на места е доста дълбок, а и си има дупки и особенно след Айтос може да си вземеш сърф, че много хубаво се е нагънал асфалта.
П.С. когато минаваш през Котел ще минеш през циганската махала, пиша го за да не останеш с грешно впечатление за градаLast edited by Petrov; d.m.y г., 23:03.
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеАз бих избрал маршрута - Айтос - Провадия - Варна . Има 3-4 Км след Айтос малко нагънат асвалт , иначе прохода е 6+ като настилка .
Дюлинския му се намира на места тууук таме читав асвалт .
През Провадия от Варна до Сливен е 200 километра а през Котел ми е 240.sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
Айтос -Провадия,в месеца по два пъти минавам от там,единственият недостатък е в частта до Аитос 3-4км е мн зле пътя,но останалата част е добре,
Сливен -Варна от там са 210км
Comment
-
Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщениеКолега, аз на твое място бих карал до петолъчката и от там нагоре за Ришки проход-Шумен-Варна. Като цяло няма трафик, има само няколко отсечки които са лоши и другото е поносимо. Лек проход е, няма някакви стръмни изкачвания или спускания. След това има доста прави отсечки на които може да се подържа по-висока скорост. Последните няколко месеца съм минавал 3 пъти от там, така че информацията е актуална.) след Комунари към Провадия нз как е щото аз свивам за Шумен. Ришкият е много разбит миналият месец минах от там още от Карнобат пътя е ужас а след Прилеп можеш да ревнеш за колата ако я жалиш колкото мене. Айтоският проход е и по лек от Ришкия.
Comment
Comment